Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs

Studiedag «JOR» Actueel Ondernemingsrecht

Deze studiedag wordt in samenwerking met Sdu georganiseerd.

• Doelgroep: Advocaten, (kandidaat-)notarissen, bank- en bedrijfsjuristen en leden van de rechterlijke macht
  • Datum en tijd: 8 december 2022, 13.00 - 17.30 uur
  • Locatie: Van der Valk Hotel Amsterdam Zuidas, te Amsterdam
  • Punten: 4 PO-punten NOvA en KNB
  • Prijs: € 749,- inclusief «JOR»-bundel. «JOR»-abonnees betalen € 649,- inclusief «JOR»-bundel. Genoemde prijzen zijn exclusief btw.
  • Deze studiedag valt niet binnen het Altijd scherp-abonnement
  • Trefwoorden:  Ondernemingsrecht, bestuurdersaansprakelijkheid, overnamegeschillen, enquêterecht

inschrijven

U wordt doorgeleid naar de website van de Sdu.

Laat uw kennis over corporate litigation niet achterop raken

Tijdens deze studiedag worden de meest belangwekkende ontwikkelingen op het gebied van bestuurdersaansprakelijkheid, enquêterecht, uitkoop, concernverhoudingen, overnamegeschillen, geschillenregeling en medezeggenschapsgeschillen behandeld. De te bespreken jurisprudentie ziet dus op corporate litigation in brede zin. Het cursusmateriaal bestaat uit een speciaal voor u samengestelde «JOR»-bundel met daarin opgenomen de door de docenten te behandelen jurisprudentie.

Steef Bartman
Prof. mr. Steef Bartman, emeritus hoogleraar Ondernemingsrecht Universiteit Leiden, hoogleraar Corporate Group Liability universiteit Maastricht en advocaat Bartman Company Law

Eikelboom, Floor
Mr. Floor Eikelboom, advocaat bureau Brandeis

Kwaliteitsgarantie

Het CPO is een gecertificeerd opleidingsinstituut. Onze cursussen zijn erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

4 POKNB

Daarom deze studiedag

• De studiedag biedt in ruime mate gelegenheid tot het stellen van vragen en het voorleggen van uw eigen casusposities
  • Het cursusmateriaal bestaat uit een speciaal voor u samengestelde «JOR»-bundel met daarin opgenomen de door de docenten behandelde jurisprudentie