Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs

Webinar Actualiteiten Familievermogensrecht en Erfrecht

• Doelgroep: Advocaten en notarissen
  • Datum en tijd: 9 november 2022 van 15:30 uur - 17:45 uur | of na 9 november 2022 op een zelfgekozen moment
  • Punten: 2 PO-punt NOvA en KBvG*
  • Prijs: € 137,50,- (btw-vrij)
    Dit webinar valt binnen het Altijd scherp-abonnement en de CPO Webinarbundels
  • Trefwoorden: Personen- en familierecht, erfrecht, Relatievermogensrecht

Inschrijven

In twee uur op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in het familievermogensrecht en erfrecht

Volg de docenten Lucienne van der Geld en Freek Schols in dit webinar op hun reis door de advocatuurlijke en notariële praktijk van alledag op het gebied van het familievermogensrecht en het erfrecht.

Aan de hand van de actualiteit laten zij hun juridisch licht schijnen op voor de praktijk belangrijke leerstukken. Ze bespreken recente jurisprudentie over het erfrecht en het relatievermogensrecht. Ook staan ze stil bij recente literatuur en wetgeving. De docenten geven u praktische tips waarmee u uw adviezen aan kunt scherpen.

Thema's die onder meer aan bod komen:

• Afstammingsrecht
  • Erfrecht
  • Personen- en familierecht
  • Relatievermogensrecht

Geld, Lucienne van der
Mr. Lucienne van der Geld, verbonden docent Centrum voor Notarieel Recht, Radboud Universiteit, directeur Netwerk Notarissen en raadsheer plvv bij het Gerechtshof Den Haag

Schols, Freek
Prof. mr. Freek Schols, hoogleraar Privaatrecht Radboud Universiteit

Kwaliteitsgarantie

Het CPO is een gecertificeerd opleidingsinstituut. Onze cursussen zijn erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

2 PO-puntenKNB-logo

*Gerechtsdeurwaarders kunnen de KBvG punten bij de KBvG opvragen op basis van hun deelnamecertificaat.

Daarom dit webinar

• Uw kennis volledig up-to-date
  • Actuele jurisprudentie
  • Praktische tips
  • Direct toepasbaar in uw praktijk
  • Gemakkelijk te volgen vanaf uw werkplek of thuis

Inschrijven

Deelname aan webinar

U maakt eenmalig een account bij Online Seminar aan en kiest een persoonlijke inlogcode en wachtwoord. Na inloggen kunt u het webinar live of later op een zelfgekozen moment bekijken. U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer 30 minuten na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Meerdere webinars volgen?

Met een CPO Webinarbundel kunt u een jaar lang volop online leren en uw kennis aanscherpen. Flexibel, gemakkelijk en voordelig.

Heeft u vragen?

Tel: (024) 361 24 09
E-mail: info@cpo.ru.nl

Bekijk meer cursussen en webinars op dit rechtsgebied