Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs
Zoek in de site...

Webinar Het verblijfsrecht van Unieburgers: het doen van een beroep op de bijstand - november 2019

bekijken

Weet u wat er allemaal invloed heeft op het verblijfsrecht van Unieburgers?

Dit webinar behandelt het verblijfsrecht van Unieburgers en de manier waarop het al dan niet hebben gedaan van een beroep op de publieke middelen invloed kan hebben op het verblijfsrecht. Het webinar gaat zowel over beëindiging van het verblijfsrecht vanwege beroep op publieke middelen als de omstandigheden waaronder het verblijfsrecht niet kan worden beëindigd ondanks het feit dat een beroep wordt gedaan op de bijstand. Daaraan verwant wordt ook besproken of er sprake is van rechtmatig verblijf als een beroep op de bijstand volledig is uitgebleven.

Docent

Mr. Thomas van Houwelingen
Mr. Thomas van Houwelingen, advocaat Everaert advocaten

Deelname aan webinar

U maakt eenmalig een account bij Online Seminar aan en kiest een persoonlijke inlogcode en wachtwoord. Na inloggen kunt u het webinar live of (als dat niet schikt) later op een zelfgekozen moment bekijken. U dient aansluitend aan het webinar enkele meerkeuzevragen juist te beantwoorden om het deelnamecertificaat te ontvangen. Nadat u aan de toetscriteria heeft voldaan, ontvangt u ongeveer een uur na afronding van de toets het certificaat per e-mail.

Kwaliteitsgarantie

Het CPO is een gecertificeerd opleidingsinstituut. Onze cursussen zijn erkend door de Nederlandse Orde van Advocaten.

ORDE_PO_1

Daarom dit webinar

  • Uw kennis volledig up-to-date
  • Kies zelf een geschikt moment om het webinar te volgen
  • Geen reistijd

bekijken

Meerdere webinars volgen?

Met een CPO Webinarbundel kunt u een jaar lang volop online leren en uw kennis aanscherpen. Flexibel, gemakkelijk en voordelig.

Heeft u vragen?

Tel: (024) 361 24 09
E-mail: info@cpo.ru.nl