Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs
Zoek in de site...

Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Adres Jaarbeursplein
3521 AL Utrecht
Telefoon (030) 295 59 11
E-mail info@jaarbeursutrecht.nl
Website Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht

Routebeschrijving
Klik op ' routebeschrijving'  in het kaartje om uw vertrekpunt in te vullen.Openbaar vervoer 
Het Beatrixgebouw ligt direct naast Centraal Station Utrecht en is daardoor uitstekend te bereiken per Openbaar Vervoer. Volg vanaf het Centraal Station de borden ‘Jaarbeursplein' en houd op de t-splitsing - voordat u met de roltrappen naar beneden gaat - links aan. U loopt nu de Traverse in, waarna u in de centrale hal van het Beatrixgebouw uitkomt. Hier vindt u de receptie, met daarboven het indicatiebord waarop de bijeenkomsten van die dag zijn aangegeven.

Naast het Centraal Station ligt het busstation. Daar stoppen de regionale bussen met een directe verbinding naar 30 plaatsen in de omgeving. Vanuit Nieuwegein en IJsselstein vertrekt de sneltram die u in 15 respectievelijk 30 minuten naar de Jaarbeurs brengt. In de omgeving van Utrecht vindt u 8 stations met een Park & Ride voorziening. U kunt uw auto bij één van deze stations parkeren en het laatste stukje van de reis met de trein afleggen. Het gaat om de stations Amersfoort, Amsterdam Bijlmer, Bilthoven, Breukelen, Culemborg, Driebergen-Zeist, Geldermalsen en Gouda.

Via Transferium Westraven
Transferium Westraven is gelegen ten zuiden van Utrecht, naast de snelweg A12. U kunt de auto daar tegen een kleine vergoeding de gehele dag parkeren en uw reis met de sneltram vervolgen. In circa 15 minuten bent u dan in het centrum van Utrecht. Het Transferium is geopend op werkdagen van vijf uur 's morgens tot één uur 's nachts. De sneltram rijdt van zes uur 's morgens tot twaalf uur 's avonds. Parkeerwachters houden toezicht op het Transferium met behulp van camera's.


Parkeergelegenheid
Jaarbeurs Utrecht heeft 6.500 parkeerplaatsen verdeeld over de parkeerterreinen P1 tot en met P4. Voor een bezoek aan het Beatrixgebouw kunt u het beste parkeren op parkeerplaats P1 of P3. Nadat u uw auto geparkeerd heeft, steekt u - ter hoogte van de aanlooproute naar Entree Oost - de Croeselaan over. De entree van het Beatrixgebouw bevindt zich dan recht voor u. In de centrale hal van het Beatrixgebouw vindt u de receptie, met daarboven het indicatiebord waarop de bijeenkomsten voor die dag zijn aangegeven.

Het parkeertarief dat wordt gehanteerd bedraagt € 3,00 per uur (of deel van een uur), tot een maximum van € 12,00 voor de gehele dag. Bij het inrijden van de parkeerterreinen ontvangt u een parkeerkaart, waarmee u bij vertrek kunt betalen bij één van de parkeerautomaten op het terrein. Daarnaast biedt Jaarbeurs Utrecht de mogelijkheid om voorafgaand aan uw bezoek online een parkeerplaats te reserveren, zodat u verzekerd bent van een plek.

Plattegronden en informatie over reserveren vindt u hier.


Beatrixgebouw Jaarbeurs Utrecht