De universitaire opleider voor scherpe juristen

Business Centre Nederland CS Utrecht

Adres Catharijnesingel 48
3511 GC Utrecht
Telefoon (030) 234 83 00
E-mail utrechtcs@bcn.nl
Website Business Centre Nederland CS Utrecht

Routebeschrijving
Klik op ' routebeschrijving'  in het kaartje om uw vertrekpunt in te vullen.

Openbaar vervoer
Vanaf Utrecht Centraal station: BCN Utrecht CS ligt op loopafstand van het treinstation Utrecht CS.

Loop vanaf het treinstation richting winkelcentrum Hoog Catharijne. Na circa 100 meter ziet u rechts een filiaal van de ABN/AMRO Bank. Ga hier rechtsaf. U bent nu in het Godebaldkwartier.

Vervolgens loopt u rechtdoor. Aan het einde ziet u aan de rechterkant Albert Heijn, links ziet u een draaideur naar buiten. U gaat door de draaideur, waarna u direct rechts met de roltrap naar beneden gaat. Onderaan de roltrap gaat u linksaf en op de hoek van de straat (bij de apotheek) gaat u gelijk weer linksaf. Na ongeveer 100 meter vindt u de ingang van BCN Utrecht CS aan uw linkerhand.


Parkeergelegenheid

'Om de hoek' vindt u twee parkeergarages, namelijk parkeergarage Moreelsepark en parkeergarage Godebaldkwartier (alleen voor abonnementen). U kunt ook voor een gering bedrag parkeren bij P+R Westraven aan de Ring Utrecht Zuid. Hiervandaan kunt u verder reizen met het openbaar vervoer.

Bereikbaarheid Utrecht
Let op: in de periode van juli t/m maart 2012 is de verkeerssituatie rondom de Catharijnesingel gewijzigd en kunt u parkeergarage Moreelsepark via de stationszijde (Stationsplein) bereiken. U wordt ter plekke omgeleid. Kijk hier voor een actueel overzicht.

Parkeergarage Moreelsepark
U kunt parkeren in de parkeergarage van het Moreelse Park. De kosten voor een dagkaart bedragen €20,00 (voor eigen rekening). De parkeerkaarten zijn verkrijgbaar bij de receptie van BCN Utrecht CS.

Verlaat na het parkeren van uw auto de parkeergarage via de voetgangersdeur aan de rechterkant en ga rechtsaf. Op de T-splitsing met de Catharijnesingel ziet u BCN aan uw linkerhand.

Parkeren bij P+R Westraven
P+R Westraven ligt aan de Ring Utrecht Zuid (A12, afrit nr. 17). Hier kunt u (voor een gering bedrag) uw auto verwisselen voor het openbaar vervoer. Bijna iedere 7 minuten vertrekt er een sneltram vanaf halte Westraven naast P+R Westraven. In iets minder dan een kwartier brengt deze u naar het centrum van Utrecht.

Het adres van P+R Westraven is: Griffioenlaan 1 bis, 3526 LA Utrecht. Kijk hier voor meer informatie.


Business Centre Nederland CS Utrecht