Cursussen onderneming en recht

Door en voor topjuristen

Het CPO is gespecialiseerd in cursussen op het gebied van het insolventierecht, het ondernemingsrecht en het financieel recht. Uw docenten zijn de beste experts in hun vakgebied. U gaat diep in op de theoretische en praktische aspecten van het ondernemingsgerichte privaatrecht.

Voor een succesvolle praktijk


Of u nu een complexe overname begeleidt of een onderneming in financiële moeilijkheden adviseert: uw kennis van de laatste wetgeving en jurisprudentie is cruciaal om voorop te blijven lopen. Juridische informatie komt 24/7 op u af en ontwikkelingen volgen elkaar in een rap tempo op. In onze cursussen wordt deze informatie gestructureerd en tot een samenhangend geheel gebracht. Zodat u uw dossiers voortvarend kunt afwikkelen en steeds voorop loopt met relevante kennis en bruikbare tips. Zo haalt ú maximaal rendement uit uw cursus. En uw cliënt uit uw advies.

Samenwerking met OO&R

Het Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs (CPO) werkt nauw samen met het gerenommeerde Onderzoekcentrum Onderneming & Recht (OO&R). Daarom is het CPO dé cursusspecialist voor advocaten die werkzaam zijn in de commerciële rechtspraktijk.

  • Het OO&R is het grootste expertisecentrum 'onderneming en recht' in Nederland.
  • Bij de samenstelling van onze cursussen kunnen we rekenen op het advies van vooraanstaande wetenschappers.
  • U krijgt onderwijs van topjuristen die zich hebben bewezen op wetenschappelijk gebied én vaste voet hebben in de praktijk.

Kies uw cursus


Klik op een cursus en schrijf u in.