PAO-intensief

Behaal in één studieweek 20 PO-punten op Curaçao

Van 13 t/m 17 maart 2023 organiseren de Radboud Universiteit en de University of Curaçao PAO-intensief cursussen op het prachtige eiland Curaçao.

Meer informatie volgt spoedig.

PAO-intensief Curaçao

  • Onderwijs van topdocenten
  • Al uw opleidingspunten NOvA of KNB in 5 dagen
  • Cursisten beoordelen PAO-intensief met een 8,0
  • Gratis extra’s, zoals een slotdiner
  • Verblijf op het prachtige eiland Curaçao

CPO-docent Gerard van Solinge over PAO-intensief Curaçao:

Gerard van Solinge

"Hier koud en grauw – de dagelijkse sleur. Daar warm en blauw – én vijf ochtenden cursus over de actuele ontwikkelingen in het ondernemingsrecht in Nederland en de Caribische eilanden. Recente wetgeving en de jurisprudentie van Hoge Raad, Ondernemingskamer en Gemeenschappelijk Hof passeren de revue. Coronacisis, klimaatverandering, duurzaamheid en de bestrijding van fraude en witwassen zijn terugkerende thema’s in deze cursus. Haal 20 PO-punten op Curaçao. The best of both worlds."

Wat zeggen deelnemers over PAO-intensief Curaçao?

PAO-intensief

"Altijd zeer interessante en actuele onderwerpen en hoogwaardig materiaal dat tot leven gebracht wordt door de beste Nederlandse en lokale docenten"

Organisatie

Universiteit Curaçao 2022

RU Logo NL

Heeft u vragen?

CPO | Radboud Universiteit
T. +31 (0) 24 361 24 09
E. info@cpo.ru.nl

University of Curaçao
T. +599 95690381
E. pao.fdr@uoc.cw

Bijdragen aan een hoger juridisch kennisniveau

In het Caribische deel van het Koninkrijk der Nederlanden is het aanbod aan postacademisch onderwijs voor juristen beperkt. Opleidingen waarin juristen van alle delen van het koninkrijk bij elkaar komen om over gezamenlijke vraagstukken uit de juridische praktijk te leren en te discussiëren, zijn er hoegenaamd niet. Daarom organiseren de Radboud Universiteit en de University of Curaçao elk jaar PAO-intensief-cursussen op Curaçao. Dat doen zij al meer dan 25 jaar. Docenten en deelnemers uit Nederland en de Caraïben komen hier samen om met elkaar te leren en te discussiëren over juridische onderwerpen. Het is het enige onderwijsprogramma dat structureel en verdiepend juristen van alle delen van ons koninkrijk bij elkaar brengt. Zo levert PAO-intensief een bijdrage aan een hoger juridisch kennisniveau en een betere toepassing van het recht in het overzeese deel van ons koninkrijk.

CPO compenseert CO2 uitstoot

Om de klimaatimpact van deze samenwerking zoveel mogelijk te beperken, compenseert het CPO de volledige CO2 uitstoot van de docenten die voor PAO-Intensief naar Willemstad vliegen. Bovendien wordt in de planning zoveel mogelijk rekening gehouden met andere door de Europees – Nederlandse docenten op Curaçao te verrichten activiteiten, waarvoor men toch al op Curaçao aanwezig moest zijn, zodat men niet meerdere keren hoeft te vliegen. Ook worden docenten uit het Caribische gebied ingezet. Zo wordt het aantal vliegbewegingen tot een minimum beperkt. Het grootste deel van de circa 100 deelnemers komt uit het Caribische deel van het koninkrijk. Bent u een Nederlandse deelnemer en wilt u uw CO2 uitstoot compenseren? Dat kan via de website van onze samenwerkingspartner Trees for All.