Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs
Zoek in de site...

Wat kunt u verwachten?

Gedurende de cursusweek worden de dan geldende coronamaatregelen nageleefd.

Op de zondag 13 maart 2022 heten wij u van harte welkom bij de openingsreceptie. In een tropische, informele sfeer ontmoet u, onder het genot van een hapje en een drankje, uw mede-cursisten uit Nederland en Curaçao, en de docenten.

De cursusbijeenkomsten van 14 t/m 18 maart 2022 vinden plaats op de campus van de University of Curaçao. De Curaçaose Faculteit der Rechtsgeleerdheid stelt haar nieuwe collegezalen beschikbaar voor de cursussen. Deze zijn voorzien van airconditioning en zogenaamde ‘digiborden’ en zijn ingericht met luxueuze, comfortabele meubels. Om u heen voltrekt zich het Curaçaose studentenleven, en in de pauzes geniet u van lichte versnaperingen en koele dranken onder een schaduwrijke boom.

De cursusbijeenkomsten beginnen telkens om 8.15 uur en duren tot 13 uur. Met deze tijden stellen wij de Curaçaose cursisten in staat om na afloop van de cursus naar kantoor te gaan. De cursisten uit Nederland kunnen na de cursus genieten van wat het eiland te bieden heeft. Op vrijdag heten wij u ’s avonds welkom bij het slotdiner.

Om u naast de juridische inhoud van de cursus ook een blik te gunnen op de politieke, sociaal-culturele en economische situatie op Curaçao, organiseren wij elk jaar een extra informatiebijeenkomst voor de PAO-intensief cursisten en hun partners. De datum en locatie van deze bijeenkomst zijn nog niet bekend.

Op vrijdagavond 18 maart 2022 bent u van harte uitgenodigd voor het feestelijke slotdiner (informeel) met muzikale omlijsting. Onder de klanken van salsamuziek praat u na met uw medecursisten en de docenten en sluiten we de cursusweek af.

Naast het volgen van de cursussen heeft u voldoende vrije tijd om de vele Curaçaose bezienswaardigheden te bezichtigen. U kunt een wandeling maken door het historisch centrum van Willemstad of een van de talrijke landhuizen en kunstgaleries bezoeken. Andere attracties zijn o.a. het Museum Kurá Hulanda, Christoffel Park, de struisvogelfarm en het Sea Aquarium. Daarnaast kunt u in Curaçao naar hartenlust golfen, snorkelen, duiken, winkelen of relaxen op een van de vele witte zandstranden.

Van harte welkom, oftewel: Bon bini!


Daarom PAO-intensief

  • Onderwijs van topdocenten
  • Al uw opleidingspunten NOvA of KNB in 5 dagen
  • Cursisten beoordelen PAO-intensief met een 8,0
  • Gratis extra’s, zoals een slotdiner
  • Verblijf op het prachtige eiland Curaçao

Heeft u vragen?

CPO | Radboud Universiteit
T. +31 (0) 24 361 24 09
E. info@cpo.ru.nl

University of Curaçao
T. +599 95690381
E. pao.fdr@uoc.cw

PAO-intensief