Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs
Zoek in de site...

Praktische informatie

Cursusgeld

Voor deelnemers uit Nederland of werkzaam in de Verenigde Staten van Amerika geldt:

  • De prijs van deelname bedraagt € 2.195 (btw-vrij). U ontvangt een factuur van het CPO, Radboud Universiteit.

Voor deelnemers van Aruba, Curaçao, Sint Maarten en van Bonaire, Sint Eustatius en Saba geldt:

  • De prijs van deelname bedraagt Naf. 2475 (exclusief 6% OB). U ontvangt een factuur van de Universiteit van Curaçao (UoC).

Het cursusgeld dient voorafgaand aan cursusweek door de Radboud Universiteit of de Universiteit van Curaçao te zijn ontvangen om te kunnen deelnemen aan de cursus.

Deze prijzen zijn inclusief digitaal cursusmateriaal en catering tijdens de cursus en het slotdiner. Voor deelname van partners aan het slotdiner wordt een bijdrage gevraagd.

Annulering

Het kosteloos annuleren van uw inschrijving is mogelijk tot 6 weken voor aanvang van de cursus (31 januari 2022). Bij annulering tussen 6 en 3 weken voor aanvang van de cursus wordt de helft van de cursusprijs in rekening gebracht. Indien u binnen 3 weken voor aanvang van de cursus annuleert, bent u de gehele cursusprijs verschuldigd. Het is mogelijk een vervanger aan de cursus te laten deelnemen, mits u dit tevoren schriftelijk bij het CPO meldt. Daarbij blijft de oorspronkelijke aanmelder het gehele cursusgeld verschuldigd.

Geen financieel risico

Mocht u vanwege coronagerelateerde klachten op het laatst niet in de gelegenheid zijn af te reizen naar Curaçao of deel te nemen aan de cursus, dan geldt onze reguliere annuleringsregeling niet; u bent uw geld niet kwijt. Neemt u contact met ons op (024-3612409 of info@cpo.ru.nl), dan informeren wij u over de mogelijkheid de cursus kosteloos te annuleren. Mochten er ten tijde van de cursus reisbeperkende maatregelen gelden voor Curaçao waardoor de cursus geen doorgang kan vinden, dan hoeft u vanzelfsprekend niet te betalen voor de cursus.

Reis en verblijf

De reis naar en het verblijf te Curaçao kunt u zelf, naar believen, boeken. Door diverse reisbureaus worden arrangementen aangeboden voor reizen van 8 dagen (7 nachten). Wij raden u aan een auto te huren gedurende uw verblijf te Curaçao.

Locatie

University of Curaçao, 111 Jan Noorduynweg, Willemstad, Curaçao. 
Er zijn voldoende parkeerplaatsen bij de universiteit beschikbaar.

Natuurlijk worden de dan geldende coronamaatregelen nageleefd. Wij volgen de richtlijnen van het RIVM en van de lokale overheid.


Daarom PAO-intensief

  • Onderwijs van topdocenten
  • Al uw opleidingspunten NOvA of KNB in 5 dagen
  • Cursisten beoordelen PAO-intensief met een 8,0
  • Gratis extra’s, zoals een slotdiner
  • Verblijf op het prachtige eiland Curaçao

Heeft u vragen?

CPO | Radboud Universiteit
T. +31 (0) 24 361 24 09
E. info@cpo.ru.nl

University of Curaçao
T. +599 95690381
E. pao.fdr@uoc.cw

PAO-intensief