De universitaire opleider voor scherpe juristen
Zoek in de site...

Symposium Dag van de Privacy 2023 – Handhaving

Datum
donderdag 25 mei 2023Plaats in agenda
Locatie
Van der Valk Hotel Zuidas, Amsterdam
Organisator
CPO (Centrum voor Postacademisch Juridisch Onderwijs)
Beschrijving

5 jaar AVG: handhaving een feit?

Ook in 2023 organiseert CPO weer een interactief privacysymposium. Dit jaar vindt het symposium plaats op 25 mei 2023, precies 5 jaar nadat de AVG van toepassing is geworden. Rondom de komst van de AVG ging het vaak over de nieuwe handhavingsmogelijkheden zoals het opleggen van verwerkingsverboden. De AVG introduceerde daarnaast boetes met een maximum van 20 miljoen of 4% van de wereldwijde omzet van een onderneming.

Wat is na 5 jaar de stand van zaken rondom de handhaving van de AVG? Die vraag staat centraal in dit symposium. Zijn er trends op het gebied van handhaving? Welke bestuursrechtelijke aspecten spelen een rol en met welke actuele ontwikkelingen moet u rekening houden? Sprekers belichten dit onderwerp vanuit verschillende invalshoeken. Ook vertegenwoordigers van de Autoriteit Persoonsgegevens komen aan het woord.

Het symposium is met name bedoeld voor advocaten, privacyjuristen, privacy- en security-officers, functionarissen gegevensbescherming en alle andere professionals die met privacy te maken hebben.

Meer info & inschrijven

Speciaal voor alumni: 10% korting op een CPO-cursus
Alumni van de Radboud Universiteit krijgen altijd 10% korting op CPO-cursussen. U kunt de korting verzilveren door de kortingscode 'Alumni10' in te vullen op het aanmeldformulier. Lees meer

Friederike van der Jagt

E-mail
Telefoon
(024) 361 24 09
Aanmelden

Doelgroep: Privacyjuristen, privacy- en security-officers, functionarissen gegevensbescherming, gerechtsdeurwaarders en alle andere professionals die met AI en privacy te maken hebben
Niveau: Verdiepend
Datum en tijd: 25 mei 2023 van 14.00 uur tot 17.15 uur
Locatie: Van der Valk Hotel Zuidas
Punten: 3 PO-punten NOvA en KBvG*
Prijs: € 325,-

Meer info & inschrijven