Versterk de juridische expertise van uw organisatie

De bedrijfsjurist fungeert als de juridische vraagbaak binnen het bedrijf en krijgt in de praktijk veelal met een grote variëteit aan rechtsgebieden te maken. De bedrijfsjurist dient dan ook kennis te hebben van een groot aantal rechtsgebieden. Daarnaast moet de bedrijfsjurist weten wat zijn rol is binnen het bedrijf en over vaardigheden beschikken zoals adviseren en onderhandelen. Een net afgestudeerd jurist beschikt doorgaans niet meteen over deze kennis en kunde en is niet meteen een volleerd bedrijfsjurist.

De Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen leidt de beginnend bedrijfsjurist op tot een zelfstandig opererend bedrijfsjurist. Enerzijds door het verbreden en verdiepen van kennis op een breed scala van voor de bedrijfsjurist relevante rechtsgebieden. Anderzijds door het aanleren van vaardigheden. De opleiding is uitsluitend toegankelijk voor beginnend bedrijfsjuristen; het onderwijs wordt toegespitst op de praktijk van de bedrijfsjurist. Tevens is er ruimte voor het uitwisselen van ervaringen met andere bedrijfsjuristen. De Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen is een must voor iedere bedrijfsjurist!

Meer weten?

Met ingang van 20 mei 2019 is onze privacyverklaring gewijzigd.

U kunt zich nu inschrijven voor de opleiding die in maart 2023
van start gaat.

inschrijven

Meer informatie
Een vraag stellen
> Houd mij op de hoogte


_E3A3032

_E3A2846

Deelnemers over de Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen:


Het is leerzaam en leuk om elkaars ervaringen en uitdagingen te horen en samen na te denken over jouw rol als bedrijfsjurist."

"Door het maken van de opdrachten en het bijwonen van de bijeenkomsten heb ik er een enorme hoeveelheid aan juridische kennis bijgekregen, zowel in de breedte als in de diepte."

De opleiding is een waardevolle toevoeging voor je persoonlijke ontwikkeling, maar zeker ook voor je netwerk!

Lees meer...

Inloggen

Om in te loggen op de digitale leeromgeving Brightspace, kunt u op het logo klikken.

BS

Vijf redenen om de Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen te volgen

Vergroten van juridische kennis
Trainen van professionele vaardigheden
Gericht op de praktijk van de bedrijfsjurist
Contact met beroepsgenoten en opbouw van een waardevol netwerk
Gerenommeerde docenten

Over de Stichting Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen

De Stichting Beroepsopleiding Bedrijfsjuristen is in 1988 opgericht. Het is een samenwerkingsverband van het Nederlands Genootschap van Bedrijfsjuristen (NGB) en de universiteiten van Leiden, Nijmegen, Rotterdam en Tilburg.