Uitleg inschrijven

  • Stap 1

Schrijf u in door op de knop ‘inschrijven’ te klikken.

  • Stap 2

Nadat u zich heeft ingeschreven ontvangt u van ons inloggegevens voor de SBN-portal. In de portal staat een aanmeldformulier voor u klaar. Vul dit formulier in en stuur het via de portal terug.

Wachtlijst

Na ontvangst van uw aanmeldformulier wordt u op de wachtlijst geplaatst voor het eerstvolgende startmoment. Als meetdatum voor uw plaats op de wachtlijst houden we het moment van uploaden van uw afstudeerbewijs aan.

Voorlopige toelating

Uiterlijk 2 maanden voor de start van de opleiding ontvangt u van ons bericht of u voorlopig bent toegelaten. Bij de selectie wordt gelet op de toelatingseisen en uw plek op de wachtlijst. Mochten er niet genoeg plekken zijn dan blijft u op de wachtlijst staan voor het volgende startmoment. In beide gevallen ontvangt u bericht van ons.

  • Stap 3

Bent u een van de gelukkigen die voorlopig is toegelaten tot de Beroepsopleiding Notariaat dan dient u uw deelname te bevestigen. U krijgt hier bericht over via de portal met meer informatie.

  • Stap 4

Zodra u uw deelname heeft bevestigd ontvangt u een werkgeversverklaring. Wij vragen u om de werkgeversverklaring te controleren op juistheid en deze ondertekend (door u, uw leidinggevende en uw werkgever) terug te sturen via de portal. Eventuele wijzigingen dient u ook door te geven via de portal. Zodra wij uw werkgeversverklaring ondertekend retour ontvangen via de portal is uw deelname definitief.

Start opleiding

Nadat wij uw werkgeversverklaring verwerkt hebben ontvangt u aanvullende informatie over de opleiding. Waaronder toegang tot de digitale leeromgeving Brightspace.