Radboud University
Suche.......

Voorlichtingsactiviteiten

Hoe kom je erachter of onze master echt bij je past? Dat de master een goede keuze is voor je toekomst? Neem deel aan de Master Open Dag of Master Meeloopdag! Het is mogelijk om vragen te stellen aan studenten of een studieadviseur. Zo krijg je een goed beeld van de opleiding en de universiteit.

Master Open Dag

Ben jij een wo-student of hbo-student? En op zoek naar een masteropleiding of pre-master? Neem deel aan de Master Open Dag op zaterdag 15 oktober. Krijg voorlichting over onze masters, ontvang advies van studievoorlichters en ervaar de sfeer van onze gezellige campus.

Master Meeloopdag

Ben je nog niet zeker van je keuze? Bij veel masters kun je een dag meelopen met een masterstudent. Je volgt colleges, kan in gesprek met docenten, hoort de ervaringen van huidige studenten en je komt erachter hoe het is om te studeren aan de Radboud Universiteit.

Radboud Master's Fair

Studeer je aan de Radboud Universiteit en oriënteer jij je op een master? Ontdek op de Master's Fair welke nieuwe kennis je kunt opdoen en welke masters jij allemaal kunt volgen met jouw bachelor. Neem deel aan de Radboud Master's Fair op donderdag 17 november.

Advies van een Studieadviseur

Heb je inhoudelijke vragen over de master die je wilt volgen? Bijvoorbeeld over vakken, de vrije ruimte of je toelating? Neem voor persoonlijk advies en extra uitleg contact op met de studieadviseur van de opleiding. In het opleidingsmenu vind je onder 'Contact' de gegevens van de studieadviseur.

Stel je vraag aan een student

Benieuwd naar de overgang van bachelor naar master en naar de sfeer van een opleiding? Of hoe het is om in Nijmegen te studeren? Bij veel masters kun je online in contact komen met een huidige student via Unibuddy. Stel je vraag en krijg zo snel mogelijk antwoord!

Stel je vraag aan ons studententeam:

waicoon  App naar 06-25319096
telefoonnummer  Bel naar 024-3612345, optie 2
mailicoon  Mail naar studievoorlichting@ru.nl
Of chat via de chatbox onderaan de pagina.

Bereikbaar tussen 9.00 en 17.00 uur.