Educatieve video's

Educatieve video's en andere multimediale leermiddelen kunnen het leerproces van studenten verrijken. Op deze pagina vind je meer informatie over hoe je multimedia kunt ontwikkelen met hulp van het team Radboud Educational Clips.

Mediaproducten

Radboud Educational Clips biedt de mogelijkheid voor het opnemen van verschillende mediaproducten. Denk bijvoorbeeld aan videoclips, live webinars en podcasts.

Lees meer

Studio’s en voorzieningen

Op de campus zijn er verschillende studio’s waar je opnames kan maken. De keuze van de studio is afhankelijk van welke voorzieningen nodig zijn voor jouw mediaproduct. Er zijn bijvoorbeeld de Lightboard studio, Podcast studio en Greenscreen studio.

Lees meer
vrouw in studio voor green screen

Voorbereiding en werkwijze

Voordat je begint met het maken van een video is het belangrijk om te weten wat je kunt verwachten. Om je daarbij te helpen leggen we stap voor stap het proces uit en vertellen we je hoe we je kunnen helpen.
 

Lees meer

Voorbeelden van collega's

Bekijk hoe docenten mediaproducten in hun onderwijs inzetten.

Bekijk alle voorbeelden

  • Studenten vonden de kennisclips van hoge kwaliteit en makkelijk terug te kijken als herhaling van de stof. De clips zijn in de evaluatie door studenten beoordeeld met een 8,9!
    Portretfoto van Bob Stienen
    Bob Stienen Docent bij de bachelor Natuur- en Sterrenkunde aan de Faculteit der Natuurkunde, Wiskunde en Informatica Het verhaal van Bob

Contact

Heb je vragen over Educatieve video's in het onderwijs? Neem contact op met het team Radboud Educational Clips.

024 361 2959