Mediaproducten

Onze studio’s en apparatuur bieden de mogelijkheid voor het opnemen van verschillende mediaproducten. Lees hieronder welk aanbod we momenteel hebben.

Greenscreen video

In een greenscreen video kan je aan de slag met een PowerPoint als achtergrond of een andere digitale achtergrond naar keuze. Wij kunnen je voorzien van PowerPoint templates in de huisstijl van de Radboud Universiteit.

Je kan tijdens de opname werken met trefwoorden om jouw verhaal te vertellen of met een teleprompter waar jouw tekst volledig is uitgeschreven. Dit is afhankelijk van jouw persoonlijke voorkeur en het onderwerp van de video.

Lightboard video

Een lightboard video draait om een presentator die met een neon-gekleurde stift op een glazen scherm. Dit type video is vooral geschikt voor docenten die tijdens colleges graag met een blackboard of krijtbord werken. Op deze manier kan de kijker je aan blijven kijken terwijl je de stof uitlegt.

Je kan gebruik maken van notities of trefwoorden op een scherm die in de buurt staat. Vanwege de reflectie die te zien zou zijn in het lightboard kan er geen gebruik worden gemaakt van de teleprompter in deze studio.

Video op locatie

We kunnen (een deel van) jouw video ook op locatie opnemen. Dit kan afhankelijk van jouw content op de campus maar ook daarbuiten gebeuren. Het filmen van meerdere personen op meerdere locaties is goed mogelijk en kan jouw video zelfs interessanter maken.

Gecustomiseerde video

Passen geen van deze standaardopties bij jouw ideeën voor een creatieve video? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden voor een gecustomiseerde video te bespreken.

Livestreams

Met livestreams kan je jouw multimedia college, seminar, webinar, discussie, presentatie of demonstratie live uitzenden. Livestreamen geeft je de mogelijkheid een groot publiek te bereiken zonder dat ze allemaal in dezelfde ruimte aanwezig moeten zijn.

Onze livestream studio heeft de mogelijkheid live uit te zenden, of vooraf op te nemen en deze opname tijdens de livestream af te spelen. Dit brengt een voordeel met zich mee wat geen enkele andere educatieve tool volledig kan evenaren. Daarnaast kan je tijdens de sessie actief met je publiek interacteren.

Podcasts

Podcasts bieden de kans diep in een onderwerp te duiken zonder tijd kwijt te zijn aan het lezen van tekst of het bekijken van een video.

Een van de grootste voordelen aan educatieve podcasts is het gemak. Podcasts kunnen op je telefoon gedownload worden, waardoor studenten hun leermateriaal zonder veel moeite overal en altijd bij de hand hebben.

Aan deze website wordt nog gewerkt. Meer informatie: 'een nieuwe website'.