Zoek in de site...

Onderwijs

banner lerarenopleidingen

Studiestart

Start jij in september met je lerarenopleiding aan de Radboud Universiteit? Dan ben je van harte uitgenodigd voor de RDA Welkom Dagen op 31 aug en 1 sept a.s.! Je leest er alles over op de Start je Studie pagina.

Zij-instroom

Heb je een academische vooropleiding? Sta je (on[der])bevoegd voor de klas? Of wil je vanuit een andere achtergrond de overstap naar het onderwijs maken? Dan is dit maatwerktraject misschien iets voor jou.

Proefstudeerdag

Wil je leraar worden? Ervaar dan hoe het studeren aan de docentenacademie eruitziet. Kom proefstuderen! Noteer alvast de data. Meer informatie volgt.

Maandag 19 februari 2024

Maandag 18 maart 2024

Docent worden?

Wil je graag docent in het voortgezet onderwijs worden? Wij hebben onze verschillende opleidingsroutes voor je op een rijtje gezet. Kies zelf welke route het beste bij jou past of neem contact op met een van onze studieadviseurs.

Traineeship

Niet langer dan 7 jaar geleden afgestudeerd en interesse in een baan als docent?

Met Trainees in onderwijs word je, terwijl je werkzaam bent in het onderwijs, in twee jaar tijd opgeleid tot eerstegraads docent in het VO.

Werkplekbegeleider

Ben je een werkplekbegeleider van een van onze studenten voor de minorstage, de begeleide stage of de zelfstandige stage? Vind hier alle belangrijke informatie.

Oriëntatiedagen

Het stagelopen (werkplekleren) is een groot onderdeel van de opleiding en voor jou misschien nog wel onbekend terrein. Kom daarom naar de oriëntatiedag op één van onze partnerscholen.

Daarom word je leraar

Een baan met impact

De academische leraar

In een half jaar voor de klas