Studenten Informatiepunt (STIP)

Het Studenten Informatiepunt (STIP) is binnen de Radboud Docenten Academie het eerste aanspreekpunt voor huidige studenten. Onze medewerkers helpen jou graag met je vragen. Heb jij bijvoorbeeld een vraag over het rooster, aanmeldingen, osiris of een vraag met betrekking tot de studentenadministratie? Je kan contact opnemen via de mail met Yvonne van Rijswijk-Mooijekind en Patrick Hermans.

Studieadviseurs
Heb je vragen over praktische zaken die van invloed zijn op je studie, bijvoorbeeld over je studiefinanciering of collegegeld? Of over persoonlijke zaken? Neem dan contact op met de studieadviseurs.

Tweejarige master
Volg je de tweejarige educatieve master? Dan kan je bij ons terecht voor vragen over roostering van onze vakken en stage. Voor overige zaken verwijzen wij jou door naar de STIP van je eigen faculteit.  
STIP Faculteit der Letteren
STIP Faculteit der Filosofie, Theologie en Religiewetenschappen
STIP Faculteit der Natuurwetenschappen, Wiskunde en Informatica
STIP Faculteit der Managementwetenschappen

Examencommissie
Ook bij vragen over eventuele vrijstellingen of examenaanvragen is het belangrijk om contact op te nemen met een van de studieadviseurs waarna je in overleg eventueel contact op kan nemen met de examencommissie.

Diploma
Wil je meer informatie over het aanvragen van je diploma of de diploma uitreiking klik dan hier.

Opleidingscommissie
De opleidingscommissie is voor elke student toegankelijk om toekomstig onderwijs vorm te geven. Heb je input of vragen, dan kan je terecht bij de opleidingscommissie .

Stage
Heb jij een vraag over stage of de stageplaatsing kijk dan eerst hier of je zo een antwoord kan vinden op je vraag. Als het antwoord niet op onze website te vinden is, neem dan contact op met Esmée Bruggink via: stage@docentenacademie.ru.nl.

Ben je student en heb je een vraag?
Met onderstaande schema vind je bij wie je terecht kunt.

flowchart


Patrick Hermans

Voor vragen met betrekking tot Osiris
studentenadministratie@
docentenacademie.ru.nl

Regels en richtlijnen

Studentenstatuut