Studiestart


Start je studie met StudieStart

In september begin je aan een lerarenopleiding bij de Radboud Docenten Academie. Je vindt hier binnenkort alle informatie die je nodig hebt om goed aan je studie te beginnen. Bovendien ontvang je medio juli het informatiepakket Soepel van start, met daarin uitleg over de start van je opleiding, je rooster, de literatuurlijst, groepsindeling, etc.

Op maandag 8 april 2024 kun je komen proefstuderen. Je kunt dan zelf ervaren wat de Eenjarige Educatieve Master, de Tweejarige Educatieve Master of de Educatieve Minor/Module je te bieden hebben.

Studenten aan het woord

Docent worden op een middelbare school, waarom zou je? Nou, omdat het het mooiste vak van de wereld is. En van wie kan je dat beter horen dan van studenten die een academische lerarenopleiding aan de Radboud Universiteit volgen? Lotte, Kiki en Daan vertellen je wat er leuk is aan het onderwijs.

Begin je aan een 1-jarige Educatieve Master?

Klik hier voor alle info over jouw opleiding:

Begin je aan een 2-jarige Educatieve Master?

Klik hier voor alle info over jouw opleiding:

Begin je aan een Educatieve Minor/Module?

Klik hier voor alle info over jouw opleiding:

Deeltijd, trainee in onderwijs of zij-instroom?

Klik hier voor alle info over jouw opleiding:

Tijdlijn aanmelden opleiding Studiestart_2024-2_WEB

Campustour

Hoe ziet de campus van de Radboud Universiteit er eigenlijk uit? Lieke neemt je in deze video mee over onze groene campus en laat je graag álles zien!

Student aan het woord

Manon Luinenburg, student Nederlands éénjarige Educatieve Master, vertelt waarom zij docent wil worden:

Soepel van start, hoe neem je contact met ons op?

Studenten Informatiepunt (STIP)

Het Studenten Informatiepunt (STIP) is binnen de Radboud Docenten Academie het eerste aanspreekpunt voor huidige studenten. Onze medewerkers helpen jou graag met je vragen. Heb jij bijvoorbeeld een vraag over het rooster, aanmeldingen, osiris of een vraag met betrekking tot de studentenadministratie? Lees meer..

Studieadviseur

Voor meer informatie over de docentenopleidingen, toelatingseisen of over praktische zaken zoals studiefinanciering en collegegeld en persoonlijke zaken die van invloed zijn op je studie neem je contact op met één van de studieadviseurs van de Radboud Docenten Academie. Lees verder...

Volg je ons al?

Namens alle docenten en medewerkers van de Radboud Docenten Academie blijven we graag met je in contact én wensen we je een goede en plezierige start van je studie toe.

Volg ons ook op onze kanalen: