Soepel van start met je opleiding


Start van de opleiding

Binnenkort lees je hier meer over de start van je opleiding, wanneer je op de campus wordt verwacht en wanneer de RDA Welkom Dagen zijn.

Start stage (voor deeltijd)

Na 2 september start je met je stage. Voor die tijd heb je waarschijnlijk al wel kennisgemaakt op je stageschool. Sommige scholen nodigen hun stagiairs bijvoorbeeld uit voor centrale bijeenkomsten (startbijeenkomst, rondleiding in de school, kennismaking met docenten, etc.).

We moedigen je aan om aan dit soort activiteiten deel te nemen en je begeleider(s) voor 2 september al eens te zien en/of spreken. Het is niet de bedoeling dat je voor de start van je opleiding al met onderwijsactiviteiten begint (bijv. meelopen in een klas). Daarvoor krijg je handvatten en opdrachten in de colleges die je gaat volgen bij de Radboud Docenten Academie.

KIK-start

Nog voordat je opleiding officieel start kun je Krachtig met onze opleiding in Interactie Kennismaken. Kortom, een KIK-start! Je maakt op een informele manier verder kennis met elkaar, de opleiding en het prachtige beroep van leraar. De officiële uitnodiging hiervoor ontvang je van onze studieadviseur. Meer over de KIK-gesprekken.

De groepsgesprekken van de KIK vinden 27 en 31 mei 2024 plaats. Je hoeft je hier niet zelf voor aan te melden, wij delen je in. Je ontvangt op een later tijdstip de datum en het tijdstip van jouw groepsgesprekken.

Vraag over toelating/inschrijving/Osiris/Brightspace/rooster/etc.

studentenadministratie@docentenacademie.ru.nl

Vraag over stage

Stagecoördinator Esmée Bruggink via stage@docentenacademie.ru.nl

Overige vragen

Raadpleeg de studieadviseur

Jolanda Suijker

Jolanda Suijker
Opleidingscoördinator Educatieve Master

Contact: info@docentenacademie.ru.nl

Volg je ons al?

Namens alle docenten en medewerkers van de Radboud Docenten Academie blijven we graag met je in contact én wensen we je een goede en plezierige start van je studie toe.

Volg ons ook op onze kanalen: