Zoek in de site...

Soepel van start met je opleiding


Start van de opleiding

Op donderdag 31 augustus en vrijdag 1 september 2023 organiseren we de RDA Welkom Dagen. Tijdens bijeenkomsten op deze dagen maken we kennis met elkaar, vertellen we je meer over hoe de opleiding in elkaar zit en ontvang je informatie over je stage. Op maandag 4 september starten dan de eerste colleges.

We kijken er naar uit je dan te ontmoeten.

KIK-start

Nog voordat je opleiding officieel start kun je Krachtig met onze opleiding in Interactie Kennismaken. Kortom, een KIK-start! Je maakt op een informele manier verder kennis met elkaar, de opleiding en het prachtige beroep van leraar. De officiële uitnodiging hiervoor ontvang je van onze studieadviseur. Meer over de KIK-gesprekken.

De groepsgesprekken van de KIK vinden plaats op vrijdag 2 juni en maandag 5 juni. Je hoeft je hier niet zelf voor aan te melden, wij delen je in. Je ontvangt op een later tijdstip de datum en het tijdstip van jouw groepsgesprekken.

Start stage

Na 4 september start je met je stage. Voor die tijd heb je waarschijnlijk al wel kennisgemaakt op je stageschool. Sommige scholen nodigen hun stagiairs bijvoorbeeld uit voor centrale bijeenkomsten (startbijeenkomst, rondleiding in de school, kennismaking met docenten, etc.).

We moedigen je aan om aan dit soort activiteiten deel te nemen en je begeleider(s) voor 4 september al eens te zien en/of spreken. Het is niet de bedoeling dat je voor de start van je opleiding al met onderwijsactiviteiten begint (bijv. meelopen in een klas). Daarvoor krijg je handvatten en opdrachten in de colleges die je gaat volgen bij de Radboud Docenten Academie.

Vraag over toelating/inschrijving/Osiris/Brightspace/rooster/etc.

studentenadministratie@docentenacademie.ru.nl

Vraag over stage

Stagecoördinator Esmée Bruggink via stage@docentenacademie.ru.nl

Overige vragen

studieadviseur@docentenacademie.ru.nl of maak online een afspraak

Jolanda Suijker

Jolanda Suijker
Opleidingscoördinator Educatieve Master

Contact: info@docentenacademie.ru.nl

Volg je ons al?

Namens alle docenten en medewerkers van de Radboud Docenten Academie blijven we graag met je in contact én wensen we je een goede en plezierige start van je studie toe.

Volg ons ook op onze kanalen: