Zoek in de site...

Teacher Tapp

TeacherTappNL


Een app speciaal voor alle docenten in het onderwijs
.

Download de app en geef een geluid aan jouw ervaring als docent. Met behulp van de Teacher Tapp weet je wat er speelt bij je collega’s in het onderwijs en zie je hoe zij omgaan met diverse vraagstukken.

Vraag jij je ook wel eens af of wat er op jouw school gebeurt overal gebeurt?
Als je 24 uur terug in de tijd kan gaan, wat zou je dan aan je werkdag veranderen?
Hoe staat het meubilair?
Wanneer heb je training gehad in het voeren van oudergesprekken?
Hoe ga jij om met begrijpend lezen?
Verwacht je werkgever dat toetsen die een dag voor de vakantie afgenomen zijn ook meteen de dag na de vakantie nagekeken en ingevoerd zijn?

Vanaf nu kun je het antwoord op deze en andere vragen krijgen. Via de Teacher Tapp app krijgt iedereen die in po, vo of mbo werkt elke dag de kans drie meerkeuzevragen te beantwoorden die aansluiten bij de dagelijkse praktijk of de actualiteit.

Elke dag ontvang je om 16.30 uur een melding op je telefoon om drie vragen te beantwoorden. De vragen zijn eenvoudig het duurt niet meer dan twee minuten om ze te beantwoorden. Als je de drie vragen hebt ingevuld zie je hoe andere leraren in Nederland vragen van de dag ervoor hebben beantwoord en krijg je een link naar een interessant artikel, tip of blog om direct in je praktijk toe te passen. Je kan ook zelf vragen indienen.

Download de app, doe mee en krijg:

  • een stem over onderwijs;
  • dagelijks een eerste blik op de resultaten;
  • elke dag een concrete lees-, leer- en/of kijktip waarmee je jouw dagelijkse praktijk kan verbeteren of verdiepen;
  • wekelijks een blog met nadere analyses van de resultaten.

Teacher Tapp is gratis te downloaden in de App Store of Google Play, snel in te stellen en gemakkelijk te gebruiken. Op het moment dat je de school invult waar je werkzaam bent, behoor je tot het Nederlandse panel.

Meer informatie over de app kun je vinden op de website van TeacherTappNL.