Zoek in de site...

Blijf jij je ontwikkelen?

Datum bericht: 21 juni 2019

Als docent wil je op de hoogte blijven van ontwikkelingen in je vakgebied. Ook wil je je blijven ontwikkelen als professional. Daarom coachen, begeleiden en ondersteunen we docenten voortgezet onderwijs in hun professionele ontwikkeling na het halen van een eerste- of tweedegraads lesbevoegdheid. Ook ondersteunen we scholen en docententeams bij specifieke vraagstukken en helpen we bij het ontwikkelen van nieuw lesmateriaal. Nieuwsgierig geworden? Kijk op onze website of lees meer in onderstaand bericht.

Binnen de Radboud Docenten Academie is er veel kennis en expertise op het gebied van creativiteit, de aansluiting van wetenschappelijk onderwijs op voortgezet onderwijs en individuele coaching en sectiecoaching. Ook is er veel aandacht voor creatieve en innovatieve vormen van leren en lesgeven.

Ontwikkelen met Docent Ontwikkel Teams

Bij behoefte aan vakdidactische nascholing kunnen docenten zich aansluiten bij een Docent Ontwikkel Team (DOT). Een DOT is een samengesteld team van docenten van verschillende middelbare scholen. In september 2019 start de DOT Poezie. Hierin zullen docenten Nederlands zullen tijdens de DOT Poëzie onder leiding van Jeroen Dera nadenken over de vraag hoe ontwikkelingen in de Nederlandse poëzie op motiverende en plezierige wijze gepresenteerd kunnen worden in de klas.

Aanmelden voor deze DOT is niet meer mogelijk.

Meer weten?

Professionalisering is een doorlopend proces. Volg het nieuws op onze website en/of Facebook, Twitter en LinkedIn. Of neem contact op als we je kunnen helpen met een vraag die speelt op jouw school of in jouw docententeam.