Zoek in de site...

Doe mee aan de Nationale Alumni Enquête!

Datum bericht: 14 november 2019

Ben jij tussen oktober 2017 en september 2018 afgestudeerd aan de Educatieve Master van de Radboud Docenten Academie? Doe dan mee aan de Nationale Alumni Enquête!

Hoe doe je mee?
Begin november heb je via je privémail een uitnodiging ontvangen. Meedoen is eenvoudig: klik op de link in de uitnodiging en vul de enquête in.

Heb je de e-mail niet ontvangen of kun je ‘m niet meer vinden? Ga dan naar http://www.nationalealumnienquete.nl/, klik op Ik weet mijn inlogcode niet, selecteer Radboud Universiteit Nijmegen en voer je studentnummer en geboortedatum in.

Maak kans op een leuke prijs!
Onder de deelnemende alumni van de Radboud Universiteit verloten we een cursus naar keuze van Radboud In'to Languages, drie waardebonnen van bol.com ter waarde van € 25,- en vijf Bambooks.

Waarom zou je de Nationale Alumni Enquête invullen?
We zijn benieuwd naar jouw ervaringen en je carrière in het voortgezet onderwijs, in het bedrijfsleven, bij de overheid en/of als onderzoeker. Met de resultaten van dit onderzoek help je ons om de inhoud en kwaliteit van de Educatieve Master steeds verder te verbeteren. We vinden het belangrijk dat onze opleiding goed aansluit bij de behoeften die jij hebt als professional in de praktijk. Doe je mee?