Zoek in de site...

Nieuw traineeship van start

Datum bericht: 19 januari 2018

De aanmelding voor het nieuwe traineeship Trainees in onderwijs is gestart. Trainees in onderwijs leidt professionals op tot docenten die grenzen weten te overstijgen en veranderingen weten te creëren in het voortgezet onderwijs.

Ben je op zoek naar een uitdagend programma waarbij je werkzaam bent in het voortgezet onderwijs, een lerarenopleiding volgt én een verdiepingsprogramma krijgt aangeboden gericht op leiderschap, ondernemerschap en/of onderzoek? Dan is Trainees in onderwijs wellicht iets voor jou! Aanmelden kan tot 7 maart via de website.

Trainees in onderwijs is ontstaan vanuit de wens van partners in en rondom het onderwijs om docenten op te leiden die werelden binnen en buiten de school verbinden.

Het programma is tot stand gekomen in samenwerking met de VO-raad, Inter-universitaire lerarenopleidingen (ICL), Vereniging van Universiteiten (VSNU) en het Ministerie van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap (OCW). Het bouwt daarbij voort op de succesvolle aspecten van de eerdere traineeships in het onderwijs Eerst de Klas (EDK) en het OnderwijsTraineeship (OTS).