Zoek in de site...

Uitnodiging promotie Ellen van der Broek

Datum bericht: 2 oktober 2020

Ben jij benieuwd hoe taalbewustzijn een plek kan krijgen in het vreemdetalenonderwijs en wat de rol van docenten hierbij is?

Bekijk dan de promotie van onze collega Ellen van den Broek. Op vrijdag 9 oktober om 10:30 uur zal zij namelijk haar proefschrift 'Language awareness in foreign language education: Exploring teachers' beliefs, practices and change processes' verdedigen.

Haar proefschrift biedt inzicht in taalbewustzijn als benadering binnen het vreemdetalenonderwijs en laat zien hoe belangrijk de rol van docenten is bij het integreren van zo'n benadering in de lespraktijk. Hierbij heeft ze met name gefocust op de opvattingen en lespraktijken van docenten en hoe deze veranderen als docenten zo'n benadering door middel van samenwerking en dialoog in hun alledaagse onderwijscontext integreren.

Wil je meer weten over dit onderwerp en/of heb je interesse in het proefschrift? Stuur dan een e-mail naar Ellen van den Broek: e.vandenbroek@docentenacademie.ru.nl. Daarnaast nodigen wij je graag om de verdediging te bekijken. De promotie is hier te bekijken.

Meer praktische informatie vind je hier.