Zoek in de site...

Ook wij geven online onderwijs

Datum bericht: 11 mei 2020

Het eind van het collegejaar komt langzaamaan in zicht en de eerste aanmeldingen voor onze opleidingen in het nieuwe collegejaar zijn binnen. Met de recente ontwikkelingen hebben we bij de Radboud Docenten Academie niet stilgezeten. En onze studenten ook niet! Ze volgen en geven online lessen. Lees mee in de terugblik op april dat in het teken stond van aanmeldingen, digitale voorlichting en online onderwijs.

Hoe kies je de juiste studie in deze tijd? Om studenten zo goed mogelijk te helpen bij hun studiekeuze, waren er verschillende online voorlichtingsmomenten. Op de digitale proefstudeerdag van 20 april en de online Master Open Dag van 29 april hebben onze studieadviseurs, opleiders en studenten veel vragen van toekomstige studenten beantwoord. Vragen zoals ‘Welke routes zijn er binnen de Radboud Universiteit om docent te worden?’ en ‘Hoe ziet een dag als student aan de Radboud Docenten Academie eruit’, kwamen aan bod.

Heb jij deze voorlichtingsmomenten gemist en ben je geïnteresseerd in een universitaire lerarenopleiding? Dan ben je vast ook nieuwsgierig naar de routes die je kunt volgen om docent in het voortgezet onderwijs te worden. We hebben alle routes binnen de Radboud Universiteit voor je op een rijtje gezet. Als je hierover vragen hebt, kun je contact opnemen met onze studieadviseurs.

Wil je een kijkje hoe het eraan toe gaat in de online lessen van een lerarenopleiding? Omroep Gelderland woonde een thuiscollege bij van onze collega Jeroen Dera.

Heb jij je universitaire master (bijna) afgerond en wil je in september graag starten met de Educatieve Master? Dan vind je hier meer informatie over de aanmeldprocedure. Volg je een universitaire bacheloropleiding en heb je interesse in de Educatieve Minor of Module? Meld je dan hier aan. Je kunt je nog tot en met 31 mei aanmelden voor de Educatieve Master of Educatieve Minor/Module.