Zoek in de site...

Lopende evaluaties

Datum bericht: 4 juli 2023

Het einde van dit collegejaar is in zicht. De zomervakantie lonkt! Maar voordat deze echt van start gaat, moeten er nog een paar hordes genomen worden. Vaste prik in deze laatste weken zijn de evaluaties van de stage en het instituutsonderwijs.

Op 27 juni hebben jullie de uitnodiging gekregen voor de evaluatie van het instituutsonderwijs. Een vragenlijst waarin alle aspecten van het onderwijs van het afgelopen semester worden bevraagd. We zijn erg benieuwd hoe jullie het onderwijs van de docentenacademie het afgelopen semester hebben ervaren. Wat ging er goed en waar is ruimte voor verbetering? Voel je daarnaast ook vrij om feedback te geven op de vragenlijst zelf. Het invullen van een enquête is altijd even ‘een klusje’, maar hoe kunnen we ervoor zorgen dat dit klusje wat aangenamer wordt?

In de eerste week van juli is daarnaast nog de uitnodiging voor de stage evaluatie de deur uit gegaan. Deze wordt uitgezet via het programma van de Onderwijsspiegel en gaat dieper in op jullie stage ervaringen. De uitkomsten van deze vragenlijst worden gecommuniceerd richting zowel de RDA als de verschillende stagescholen en zijn belangrijk en waardevol voor het verder ontwikkelen en verbeteren van de opleidingsprogramma’s op de verschillende stagescholen.

Twee extra hordes dus, in deze laatste weken voor de vakantie. Toch willen we jullie oproepen om beide evaluaties in te vullen. Ze vormen voor ons namelijk een belangrijke bron voor kwaliteitsontwikkeling en het is jullie kans om je stem te laten horen. Alvast hartelijk dank en we zijn erg benieuwd naar jullie reacties!