Zoek in de site...

Ervaringsverhaal student

Wat fijn dat je de tijd neemt om aankomend studenten van de lerarenopleiding van de Radboud Universiteit te helpen een goede keuze te maken.

Bij het indienen van dit formulier verklaar je dat je de Radboud Docenten Academie toestemming geeft voor het verwerken van jouw verhaal, of delen van jouw ervaring, waarin je kenbaar in beeld bent voor een periode van maximaal drie jaar. We zullen dit gebruiken voor promotionele of informatieve uitingen, zowel schriftelijk (bv. in brochures en posters), als digitaal (bv. de website of social media). Je kunt je toestemming op ieder door jou gewenst moment intrekken door contact met ons op te nemen via communicatie@docentenacademie.ru.nl.

Beantwoord de vragen hieronder. Wees gerust kritisch. Indien nodig zullen we de tekst iets redigeren, zodat het een foutloos lopend verhaal wordt.

Als dank voor het delen van jouw ervaringen ontvang je bij een volledig ingevuld formulier inclusief foto een Thuisbezorgd-bon à €15 op het door jou ingevulde e-mailadres.