Zoek in de site...

RDA Welkom Dagen

Op donderdag 31 augustus en vrijdag 1 september 2023 organiseren we de RDA Welkom Dagen. We maken dan kennis met elkaar, vertellen je meer over hoe de opleiding in elkaar zit en je ontvangt informatie over je stage. Op maandag 4 september starten dan de eerste colleges.

Voor wie?

Voor alle studenten die in september starten met de:

  • Educatieve Minor
  • Educatieve Module
  • Educatieve Master

Voor de Trainees in Onderwijs, Deeltijdstudenten en Zij-instroomstudenten organiseren we een Master Wekom-middag op maandag 4 september. ’s Ochtends volg je eerst colleges en om 12.15 verwachten we je voor een lunch in Erasmusgebouw E20.27. Aansluitend is er een introductiebijeenkomst in E3.24 (13.30-15.30 uur).

Programma

Zie hier het programma van 31 augustus en 1 september, dat de komende tijd nog wordt aangevuld met nadere informatie. Er kunnen zich nog last-minute wijzigingen voordoen. Zorg er daarom voor dat je altijd vanaf deze pagina naar het juiste programmaonderdeel doorklikt. Voor het programma van de Tweejarige Educatieve Master, klik hier.

Aanmelden?

Dat is niet nodig. Je hebt mogelijk wel een algemene uitnodiging gehad van de Radboud Universiteit, maar studenten die gaan starten met de lerarenopleiding bij de Radboud Docenten Academie hoeven zich niet nog extra aan te melden. We zien jullie dus graag op 31 augustus!