Pieter Medendorp

Donders Cube Award voor Pieter Medendorp en Richard van Wezel

Tijdens de jaarlijkse Donders Poster Session ontvingen Pieter Medendorp en Richard van Wezel de Donders Cube voor het opzetten van de nieuwe bacheloropleiding Human Neuroscience. De Donders Cube wordt jaarlijks toegekend aan een persoon of team dat een uitzonderlijke bijdrage leverde aan het Donders Institute.

Nieuwe bachelor Human Neuroscience

De evaluatiecommissie stemde unaniem voor Pieter Medendorp en Richard van Wezel door hun werk voor het opzetten van de nieuwe opleiding Human Neuroscience. Hun inzet en toewijding om dit innovatieve programma te realiseren, werd door de commissie gezien als een enorme aanwinst voor het instituut. Bovendien is het een enorme taak om de steun te krijgen van zoveel docenten, managers, directeuren en meer, binnen het Donders Instituut en verschillende faculteiten van de Radboud Universiteit, om alle benodigde accreditaties te verkrijgen.

De opleiding biedt een nieuwe generatie studenten de kans om met een uniek profiel en skill set bij te dragen aan het onderzoek binnen het Donders Institute, zowel tijdens hun bachelor als in hun verdere academische en professionele loopbaan. Een verraste Pieter Medendorp was aanwezig om de Donders Cube in ontvangst te nemen, Richard van Wezel ontving de cube later.

Wetenschappelijke posters

Naast de Donders Cube werden er ook ongeveer 70 wetenschappelijke posters gepresenteerd. Er werden ook prijzen uitgereikt voor de beste posterpresentaties per thema. De winnaars van dit jaar waren:

• Thema 1: Cecilia Husta
  • Thema 2: Upasana Shah
  • Thema 3: Marina Boon
  • Thema 4: Zehra Kazmi

Elke winnaar werd erkend voor hun uitstekende onderzoek en presentatievaardigheden.