Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour
Zoek in de site...

Informatie onderzoeksdeelname Donders Centre for Cognition

Faculteit Sociale Wetenschappen

Maria Montessori gebouw

Thomas van Aquinostraat 4

6525 GD Nijmegen

mm-gebouw-small

Click for English

Het Donders Centrum voor Cognition doet onderzoek naar de hersenen, cognitie en gedrag. Het instituut heeft de beschikking over meetapparatuur waarmee door middel van verschillende technieken gedrag en hersenactiviteit gemeten kan worden. Voor het onderzoek zijn wij op zoek naar volwassen proefpersonen (18 jaar en ouder) die bereid zijn om aan een aantal testen deel te nemen. Dit kunnen bijvoorbeeld taal-, perceptie, actie of geheugen experimenten zijn. Alle onderzoeken en dus ook alle onderzoeksmethoden zijn van verwaarloosbaar tot minimaal risico. De betrokken onderzoeker kan u hierover desgewenst nader informeren.

Voor meer informatie over onderzoeksdeelname: Algemene informatie (pdf, 134 kB)

Voordat u zich aanmeldt voor deelname aan een onderzoek, verzoeken wij u de informatie over het betreffende onderzoek en de informatie over de verschillende onderzoeksmethoden (gedrag (pdf, 129 kB), audio-video (pdf, 144 kB), EEG (pdf, 191 kB), translatieslede (pdf, 198 kB), robotarm (pdf, 158 kB), EEG-FES (pdf, 234 kB)) zorgvuldig door te lezen. Uiteraard kunt u nog aanvullende vragen stellen aan de onderzoeker, die verantwoordelijk is voor het onderzoek.

Na uw deelname

Het is mogelijk om uw ervaringen rondom deelname met ons te delen. Bent u tevreden of juist helemaal niet? Laat het ons weten via een feedback-webformulier. Dit formulier vindt u hier. Wij waarderen uw feedback heel erg!


Looproute aanmeldbalie Maria Montessori gebouw.

Wanneer u via de hoofdingang het Maria Montessori gebouw binnenkomt dient u links de trap op te gaan. Bovenaan begeeft u zich naar rechts en loopt u via het grote middenpad voorbij de eerste tafels. De aanmeldbalie bevindt zich dan direct daarna rechts in de hoek.