Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour
Zoek in de site...

Donders Centre voor Neuroscience (nl)

Welkom op de informatiepagina van het Donders Centre for Neuroscience

Wat houdt het in?

Het Donders Centrum voor Neurowetenschappen doet onderzoek naar hersenen en gedrag. Het instituut heeft de beschikking over meetapparatuur waarmee door middel van verschillende technieken gedrag (oog- en hoofdbewegingen, reactietijd) en hersenactiviteit gemeten kan worden. Wij beschikken over EEG-en NIRS-apparatuur, en 5 volledig uitgeruste sensorimotorische labs. Voor het onderzoek zijn wij op zoek naar volwassen proefpersonen (18 jaar en ouder) die bereid zijn om aan een aantal testen deel te nemen. Dit kunnen bijvoorbeeld visuele , auditieve, vestibulaire of motorische testen zijn. Alle onderzoeken en dus ook alle onderzoeksmethoden zijn van verwaarloosbaar risico en minimale last.

Voordat u zich aanmeldt voor deelname aan een studie, verzoeken wij u de informatie over het betreffende onderzoek en de informatie over de verschillende onderzoeksmethoden te lezen. Voor het uitbetalen in geld heeft hebben wij uw bankrekeningnummer en sofinummer nodig. Deze dient u in te vullen in de Donders Verplichte Vragenlijst welke bovenaan de ‘Studies’ in het proefpersonensysteem staat. Uiteraard zullen de verstrekte gegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Voorafgaand aan studiedeelname verzoeken wij u om de informatie over het onderzoek zorgvuldig door te lezen.Uiteraard kunt u nog aanvullende vragen stellen aan de onderzoeker zelf.