Donders Institute for Brain, Cognition and Behaviour
Zoek in de site...

Donders Centre voor Cognitive Neuroimaging

Welkom op de informatiepagina van het Donders Centrum voor Cognitieve Neuroimaging.

TrigonTrigon gebouw
Kapittelweg 29
6525 EN Nijmegen

Click for English

Wat houdt het in?

Het Donders Centrum voor Cognitieve Neuroimaging doet onderzoek naar de werking van de hersenen. Het instituut heeft de beschikking over meetapparatuur waarmee door middel van verschillende technieken de hersenactiviteit gemeten kan worden.Wij beschikken over 3 MRI-scanners, EEG-en NIRS-apparatuuren een MEG-systeem. Voor het onderzoek zijn wij op zoek naar volwassen proefpersonen ( 16jaar en ouder) die bereid zijn om aan een aantal testen deel te nemen. Dit kunnen bijvoorbeeld taaltesten, visuele testen of auditieve testen zijn. Alle onderzoeken en dus ook alle onderzoeksmethoden zijn van verwaarloosbaar risico en minimale last.

Voor meer informatie over onderzoeksdeelname: Algemene informatie (pdf, 239 kB)

Voordat u zich aanmeldt voor deelname aan een studie, verzoeken wij u de informatie over het betreffende onderzoek en de informatie over de verschillende onderzoeksmethoden te lezen. Voor het uitbetalen in geld hebben wij uw bankrekeningnummer en BSN nodig. Na deelname krijgt u eenmalig een email met daarin een link waar u deze gegevens kunt invoeren. Uiteraard zullen de verstrekte gegevens vertrouwelijk worden behandeld.

Voorafgaand aan studiedeelname verzoeken wij u om de techniek specifieke informatie van het onderzoek zorgvuldig door te lezen (zie zijbalk). Uiteraard kunt u nog aanvullende vragen stellen aan de onderzoeker zelf.