blokje_duurzaamheid_blokje1
blokje_duurzaamheid_blokje2
blokje_duurzaamheid_blokje3
blokje_duurzaamheid_blokje4
blokje_duurzaamheid_blokje5
blokje_duurzaamheid_blokje6

A Significant Impact

Vanuit haar missie draagt de Radboud Universiteit bij aan een gezonde, vrije wereld met gelijke kansen voor iedereen. Als universiteit voelen wij een verantwoordelijkheid voor de wereld waarin wij leven. Lees er meer over in onze strategie: 'A Significant Impact'.

Radboud duurzaam

Een wereld waar we steeds meer van vragen, vraagt om mensen die deze aarde beter achterlaten dan ze haar aantreffen. Soms vraagt dat revolutie maar ondertussen ook constante evolutie.

Radboud Centre for Sustainability Challenges

Het Radboud Centre for Sustainability Challenges is de hub voor al het onderzoek en onderwijs gerelateerd aan duurzaamheid en de Sustainable Development Goals van de VN.

Video's over duurzaamheid

In het kader van de Dag van de Duurzaamheid maakte het Radboud Green Office video's over duurzaamheid binnen de faculteiten van de Radboud Universiteit. Ook organiseert Radboud Reflects regelmatig verdiepende lezingen over duurzaamheid. Deze lezingen kun je hier terugkijken.

Living Lab Campus Heijendaal

Samen met de Gemeente Nijmegen gaan we voor een emissievrije stad. Door samenwerken en slimmer omgaan met het vervoer van goederen van en naar de campus, zorgen we voor meer duurzaamheid en minder verkeer. Met een schonere en veiligere campus als resultaat.