Radboud Off campus Global PhD Programme on Sustainability Challenges

Een off-campus PhD programma voor mid-career professionals in zowel de publieke als de private sector.

Het Radboud Global PhD programme on Sustainability Challenges draagt bij aan het leven-lang leren van duurzaamheidsprofessionals in het midden of tegen het eind van hun carrière door een kans te bieden om onderzoek te doen dat aansluit bij hun werkveld. Het programma is gericht op duurzaamheidsvraagstukken in de breedste zin van het woord.

In het programma worden PhD kandidaten ondersteund door collega’s uit verschillende disciplines en worden gestimuleerd multi-, inter- en transdisciplinair onderzoek te verrichten. De focus en inhoud van het onderzoek wordt geïnspireerd door de professionele context van de kandidaat. In het programma leren PhD kandidaten hoe ze wetenschappelijk onderzoek vormgeven en uitvoeren. Ook worden ze onderdeel van een netwerk van duurzaamheidsonderzoekers en professionals die het verschil willen maken.

Een van de belangrijkste onderdelen van het programma is de jaarlijkse ‘intensive’. Tijdens deze summer school van een week presenteren de PhD kandidaten hun onderzoeksvoorstel of de voortgang van hun werk. Gedurende deze intensieve week nemen kandidaten samen met promotoren, begeleiders, en andere collega’s deel aan colleges, presentaties, feedback sessies, probleemoplossende oefeningen en discussies. Voor meer informatie kan u contact opnemen met directeur Ingrid Visseren-Hamakers of coördinator Sjors Witjes of de aanmeldingsprocedure raadplegen.

RADBOUD GLOBAL PHD PROGRAMME ON SUSTAINABILITY CHALLENGES (1)

Ingrid Visseren-Hamakers                              Sjors Witjes

Ingrid Visseren-Hamakers             Sjors Witjes