Aanmeldprocedure Educatieve Module

Heb je vragen over de aanmelding? Neem dan contact met ons op via aanmelden [at] docentenacademie.ru.nl (aanmelden[at]docentenacademie[dot]ru[dot]nl)

Steps

 1. Stap 1: Dien een inschrijfverzoek in via Studielink.

  1.1 Inloggen in Studielink

  Om in te loggen op Studielink heb je een DigiD nodig. Als je nog geen DigiD hebt, houd er dan rekening mee dat het tenminste 5 werkdagen kost om deze aan te vragen. Gebruik je Studielink voor het eerst, dan moet je een account aanmaken.

  1.2 Controleer je gegevens

  Controleer eerst of je contactgegevens in Studielink nog actueel zijn. Dit is van belang omdat de Radboud Docenten Academie deze gegevens zal gebruiken om met je te communiceren. Dit doe je door te klikken op ‘Mijn gegevens’, vervolgens kun je je gegevens wijzigen. Het is belangrijk dat je een privé-email adres invult in Studielink.

  1.3 Nieuwe inschrijving

  • Log in op Studielink. Kies ‘Nieuwe inschrijving toevoegen’.
  • Kies Bachelor- of andere niet master opleiding
  • Start in eerste jaar: Nee.
  • Voorbeeld: Kies vervolgens voor de opleiding EM Engels na B Engelse Taal en Cultuur. De opleidingsnaam begint met EM, afkorting van Educatieve Module, gevolgd door de naam van het schoolvak, na de B (bacheloropleiding) die je al hebt afgerond.
  • Selecteer bij ‘Instroommoment’: studiejaar 2021 - 2022 start 1 september 2021.
  • Het veld ‘Studie starten vanaf maand’ wordt automatisch voor je ingevuld op september 2021.

  1.4 Inschrijfverzoek ingediend

  Nadat je je inschrijfverzoek definitief hebt bevestigd, ontvang je een e-mail met je inschrijvingsverzoek en je studentnummer. Vermeld dit nummer voortaan in al je communicatie met de Radboud Docenten Academie.

  LET OP! Je ontvangt ook een email met een link naar de aanmeldpagina, een gebruikersnaam en een wachtwoord. Je gaat dan de aanmeldprocedure in.

 2. Stap 2: Aanmelden voor de Educatieve Module

  2.1. Inloggen aanmeldpagina

  • Volg de link naar de aanmeldpagina en log in. Je aanmelding staat daar al geregistreerd.
  • Klik in het vakje ‘aanmeldingen’ bij ‘jouw aanmelding’ op ‘details’.

  2.2 Verzend aanmelding

  Beantwoord alle vragen en zorg ervoor dat alle bestanden die je uploadt in PDF- of in Word-formaat staan. Zodra je helemaal klaar bent, klik je op ‘verzend’.

 3. Stap 3: Voortgang aanmelding

  Je wordt via e-mail op de hoogte gehouden van de status van je aanmelding.

  Na je aanmelding krijg je inloggegevens toegestuurd voor de stagetool docentenstage.ru.nl. Deze tool wordt ingezet om een geschikte stageplek voor je te zoeken. Het is daarom van belang om je profiel in de tool goed aan te vullen en je interesses qua stageplek op te geven. Check zelf regelmatig te tool om te zien hoe ver we zijn met het vinden van een stageplek.

  Let op: deelnemen aan de Educatieve Module kan alleen als er een stageplaats voor je is die voldoet aan onze kwaliteitseisen.