R.A. Klaassen (Robert)

Employee - Osiristeam

R.A. Klaassen (Robert)
Visiting address

Thomas van Aquinostraat 4
6525 GD NIJMEGEN

Postal address

Postbus 9104
6500 HE NIJMEGEN

Working days Monday, Tuesday, Wednesday, Thursday

Mijn naam is Robert Klaassen en ik ben sinds 1 februari 2014 in dienst bij de afdeling ICT in het Onderwijs (ICTiO) binnen het Teaching Information Point (TIP) van de Faculteit der Sociale Wetenschappen (FSW).

Na mijn afronding van de opleiding Culturele Maatschappelijke Vorming (CMV) in Nijmegen in 1997, rolde ik - uit enthousiasme - vrij snel de wereld van ICT in en kwam in 1999 terecht bij het Centrum voor Postdoctoraal Onderwijs (CPO) van de RU. Hier ben ik tot 2004 Systeembeheerder geweest. Daarna heb ik tot 2012 als ondersteuner ICT bij de Faculteit der Letteren gewerkt. Vervolgens ben ik 2 jaar als ICTO beheerder bij de Faculteit de Managementwetenschappen aan de slag gegaan. Hierna heb ik de overstap gemaakt naar de Faculteit der Sociale Wetenschappen, waar ik tot op de dag van vandaag met plezier werkzaam ben als medewerker ICT in het Onderwijs.

Samen met mijn collega's Veerle van Pinxteren en Timo Grabbe streven wij naar de juiste ondersteuning op het juiste niveau. Met onze vakinhoudelijke, onderwijskundige en technische kennis willen en kunnen we je graag ondersteunen in het verder ontwikkelen van je onderwijs, al dan niet met ICT.

Vragen? Al je vragen met betrekking tot Brightspace, digitaal toetsen, cursusdossiers, video in onderwijs (Weblectures, Kaltura & Kennisclips), onderwijsevaluaties en TurnitIn (plagiaatcontrole) of andere inzet van ICT in je onderwijs zijn bij ons van harte welkom.

Neem gerust contact met ons op.

Contactgegevens en openingstijden TIP
• Je vindt ons in kamer Maria Montessorigebouw 01.024 (op werkdagen tussen 9 - 17 uur)
• Bellen kan ook (024) 361 61 63 (doorkiesnummer: 2)
• Mail ons naar tip@socsci.ru.nl

Projects

Ancillary activities