Sport- en cultuurabonnementen

Iedereen die minimaal 16 jaar is en behoort tot een van de onderstaande groepen, is van harte welkom om te komen sporten, bewegen of ontspannen op de Radboud Universiteit. Je dient hiervoor een RSC-abonnement af te sluiten. Bekijk welke abonnementen er zijn en hoe je deze afsluit.

Sportabonnement aanpassen of opzeggen

Wij kennen een flexibel maandabonnementensysteem waarbij je eenvoudig je lidmaatschap tijdelijk kunt onderbreken, aanpassen, beëindigen of weer activeren. Als je langer dan twee maanden lid bent kun je maandelijks opzeggen tot en met de laatste dag van de lopende maand. De opzegdatum is altijd de laatste dag van de opzegmaand. Er wordt dus nog één keer abonnementsgeld afgeschreven aan het einde van de opzegmaand. Het hangt van je abonnement af hoe je deze kunt aanpassen of opzeggen.

Medewerkers en particulieren

Als medewerker of particuliere sporter kun je jouw Fit Card of Top Fit Card aanpassen, opzeggen of opnieuw activeren via onderstaand formulier. Houd er rekening mee dat het maximaal 3 werkdagen kan duren voordat je een bevestiging ontvangt.

Studenten en alumni

Studenten of alumni kunnen alleen aan de balie in het Gymnasion hun maandabonnement aanpassen of opzeggen.

Abonnementen via BFNL of Mijnontwikkeling

Maak jij gebruik van een abonnement via Bedrijfsfitness Nederland (BFNL) of Mijnontwikkeling van het Radboudumc? Het aanpassen of opzeggen van je abonnement loopt dan via de tussenpartij. Neem met vragen contact op met de partij waarbij jij je abonnement hebt afgesloten.

Algemene voorwaarden

Wij ontlenen onze Algemene Voorwaarden die op de abonnementen van toepassing zijn rechtstreeks aan de algemene voorwaarden van de brancheorganisatie NL Actief. In aanvulling hierop is ons Huishoudelijk reglement van kracht. 

Incassodata RSC-abonnementen

De kosten van je RSC-abonnement worden aan het eind van de maand automatisch afgeschreven van je rekening. In 2023 wordt het geld afgeschreven op:

  • 31 juli 
  • 31 augustus 
  • 29 september 
  • 31 oktober 
  • 30 november 
  • 29 december 

Contact

Radboud Sport & Cultuur

(024) 361 23 92