Onze pastores

Wie zijn onze pastores, wat doen ze en waarvoor kun je bij hen terecht? Zij stellen zich graag aan je voor. 

Marieke Fernhout

Marieke Fernhout

Waar kom je vandaan en waar ga je naartoe? De weg tussen deze vragen wordt gemarkeerd door verhalen. Over wie en wat jou hoop en inspiratie geeft, je twijfel en zoektochten; de verhalen die jou maken tot wie je bent en waarmee jij je werkelijkheid creëert.

Als studentenpredikant ben ik op zoek naar die verhalen. Ik vind ze in de Bijbel, in muziek, theater, film, literatuur, beeldende kunst – en in mensen.

Je studententijd is bij uitstek een periode waarin je nieuwe verhalen maakt en ik ben daar heel benieuwd naar. Ik zie de Studentenkerk als een open plek in het soms ondoordringbare bos van alles wat er in de wereld gebeurt - waar je op adem kunt komen en je verhalen kunt delen. Of om zomaar samen te zijn.

Wees welkom om binnen te lopen. Wil je graag een persoonlijk gesprek, dan kun je dat via marieke.fernhout [at] ru.nl (de mail) aangeven. 

Jos Geelen

Jos Geelen

Als ik over de Studentenkerk nadenk is het beeld dat in mij opkomt, een herberg: een pleisterplaats waar eenieder, ongeacht waar hij of zij staat, op verhaal mag komen en tot rust kan komen. Ons ‘rugzakje’ raakt immers snel vol: met vreugdevolle en minder vreugdevolle ervaringen, met problemen, vragen, teleurstellingen, pijn… Een Studentenkerk als pleisterplaats wil jou een platform bieden waar je je rugzakje mag neerzetten, waar je je verhaal en vragen kwijt kunt… In alle discretie en vertrouwen.

Voor wie er voor openstaat, is er ook de mogelijkheid om sámen te zoeken naar lichtpuntjes en pareltjes op je levensweg. We noemen dit geestelijke begeleiding; door regelmatig af te spreken kunnen we naar antwoorden en zingeving zoeken en zo een dynamiek opbouwen, met name wat betreft je geestelijk in welk geval spiritueel leven.

Voor individuele gesprekken en/of katholiek-gerelateerde vragen, ben ik bereikbaar via joseph.geelen [at] ru.nl (de mail); op vrijdag en zaterdag ben ik afwezig.

Nicole Schubert

Nicole Schubert

Het leven leven in al zijn facetten, met vallen en opstaan – het is soms een uitdaging. Zo veel keuzes, zoveel gelegenheden, maar wat past ten diepste bij mij? Hoe verhoud ik me tot ervaringen waar ik niet voor gekozen heb?

Je bent van harte welkom als je deze of andere vragen eens met een onafhankelijk iemand wilt verkennen. Als spiritual counsellor heb ik een luisterend oor voor jouw verhaal en ga met je op zoek naar levenskracht en richting.

Binnen ons team ben ik er in het bijzonder voor HAN-studenten en -medewerkers. Het fascineert me hoe mensen speuren naar zin en betekenis van het leven, binnen en buiten de wereld van religies.

Wil je eens kennismaken of een persoonlijk thema verkennen? Wees welkom en kom langs of stuur mij nicole.schubert [at] han.nl (een mail)! Op dinsdag en woensdag ben ik op de HAN, op donderdag en vrijdag bij de Studentenkerk. Duits is mijn moedertaal en we kunnen praten in het Nederlands, Engels of Duits.

Contact

024 361 91 88

Organisatieonderdeel