Overnachting in Soeterbeeck

Ook voor meerdaagse bijeenkomsten kan je met jouw gezelschap of groep bij Soeterbeeck terecht. De landelijke omgeving en frisse buitenlucht zorgen voor een ontspannen gevoel en een heerlijke nachtrust. Op deze pagina vind je meer informatie over de verschillende overnachtingsmogelijkheden. De prijzen op deze pagina zijn exclusief 9% BTW. 

Tijdens het maken van een reservering kan je opgeven of je een overnachting bij wilt boeken. Je maakt een reservering met het formulier op onderstaande pagina: 

Reserveren in Soeterbeeck

Zusterkamer in Soeterbeeck

Zusterkamer met gedeelde badkamer

Op de eerste etage in het voormalige klooster Soeterbeeck zijn 22 gerenoveerde, nostalgische zusterkamers. De kamer heeft een eenpersoonsbed, kast, bureau, stoel en wastafel. Handdoeken, toiletartikelen, een badjas en slippers liggen voor je klaar. Gedeelde douches en toiletten bevinden zich op de eerste etage.

Overnachting:                     €   77,00
Arrangement 3 nachten:  € 200,00
Arrangement 4 nachten:  € 270,00
Arrangement 5 nachten:  € 300,00

Royaal ontbijt:                    € 14,50

Achteraanzicht Soeterbeeck

Moderne kamer met eigen badkamer

Op de tweede etage van Soeterbeeck zijn 11 moderne kamers. De kamer heeft een standaard een eenpersoonsbed, kast, bureau, stoel en een eigen badkamer. Er zijn twee tweepersoonskamers met twee losse eenpersoonsbedden. Handdoeken, toiletartikelen, een badjas en slippers liggen voor je klaar.  
Een rolstoeltoegankelijke kamer bevindt zich op de tweede etage. Deze is uiteraard met de lift bereikbaar.

Overnachting:                       € 95,00
Arrangement 3 nachten:   € 255,00
Arrangement 4 nachten:   € 345,00
Arrangement 5 nachten:.  € 430,00

Royaal ontbijt:                      € 14,50

Tuinmanswoning Soeterbeeck

Tuinmanswoning Den Bogaert (appartement)

De voormalige tuinmanswoning ‘Den Bogaert' bestaat uit drie appartementen met eigen badkamer. Naast een eenpersoonsbed, staat er in elke kamer een slaapbank en een tv. Handdoeken, toiletartikelen, een badjas en slippers liggen voor je klaar. De keuken en woonkamer deel je met andere gasten in de tuinmanswoning. 

Overnachting: € 95,00
Week- en maandverhuur op basis van maatwerk

Royaal ontbijt: € 14,50

Contact

(+31) 24 361 59 99

Contactafdeling