Zoek in de site...

Cateringassortiment Aula

Op deze pagina vind je de mogelijkheden voor catering in de Aula. Wij bieden promovendi een korting van 10 % op de gehele factuur.

Mocht je op deze pagina of in de gids niet direct kunnen vinden wat je zoekt, neem gerust even contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Let op:

Prijzen aangegeven op deze pagina en in het bestelformulier zijn exclusief BTW en exclusief de 10% korting voor promovendi.

Reserveren

Klaar om catering te reserveren? Vul dan het reserveringsformulier in.

Voor vragen over reserveringen of specifieke wensen voor catering kun je contact opnemen met het reserveringsbureau via:

(024) 363 33 33
reserveringsbureau-cf@ru.nl

Koffie & Thee arrangementen

Koffie & Thee 'Comfort’ | € 3,75
Onbeperkt koffie en thee, koekjes van de koekjesfabriek, water

Koffie & Thee 'Royale' | € 5,95
Onbeperkt koffie en thee, 2 st. pp. diverse zoete lekkernijen (macarons, mini muffins, mini petit fours), water

Koffie & Thee vlaaien | € 7,95
Onbeperkt koffie en thee, diverse soorten vlaai, water

Bites voor borrels en recepties

Borrel 'Comfort' | € 14,75
Ontvangst met glas alcoholvrije cava (ook met alcohol te verkrijgen), nootjes en zoute koekjes op tafel, 1 koud amusehapje, 2 warme hapjes, 2 consumpties gedurende de receptie (bier, alcoholvrij bier, diverse speciaal bieren, witte- en rode wijn, diverse frisdranken, mineraalwater en vruchtensappen)

Borrel 'Royale' | € 18,25
Ontvangst met glas alcoholvrije cava (ook met alcohol te verkrijgen), luxe borrelplateau met o.a. gebrande noten, olijven, luxe vleeswaren, en kazen op tafel, 1 koud amusehapje, 2 warme hapjes, 2 consumpties gedurende de receptie (bier, alcoholvrij bier, diverse speciaal bieren, witte- en rode wijn, diverse frisdranken, mineraalwater en vruchtensappen)

Bitterballen arrangement | € 14,50
Ontvangst met glas alcoholvrije cava (ook met alcohol te verkrijgen), nootjes en zoute koekjes op tafel, 3 vegetarische bitterballen (ook met vlees te verkrijgen), 2 consumpties gedurende de receptie (bier, alcoholvrij bier, diverse speciaal bieren, witte- en rode wijn, diverse frisdranken, mineraalwater en vruchtensappen)