Zoek in de site...

Skylounge en vergaderzalen 20e etage Erasmusgebouw

Steeds vaker komen medewerkers en studenten maar ook mensen van ‘buiten’ het uitzicht bewonderen vanaf de 20e etage van het Erasmusgebouw. De skylounge en de vergaderzalen bieden een adembenemend uitzicht over de campus en Nijmegen.

Vergaderzalen

Er zijn twee vergaderzalen beschikbaar en te reserveren. Beide zalen zijn voorzien van een interactief touchscreen, dvd-speler, netwerkaansluiting, pc, whitebord en Wifi. De vergaderzalen zijn afsluitbaar.

De zalen hebben een prettige akoestiek. De glazen wanden laten weinig geluid door en de transparantie wordt niet als storend ervaren. De 20e etage heeft een goed klimaatsysteem waardoor de temperatuur aangenaam aanvoelt.

Zaalcapaciteit en huurtarief

  • Zaal 20.27: 24 personen, € 47,50 per uur
  • Zaal 20.26: 12 personen, € 32,50 per uur

Grote zaal 20.27

Skylounge

De skylounge is in een hoek van het gebouw gesitueerd. Er zijn gemakkelijke fauteuils en banken en er is een pantry. De skylounge is ook te gebruiken voor recepties, afscheidsbijeenkomsten etc. De beschikbaarheid wordt altijd afgestemd met vergaderingen die er op dat moment zijn. Vraag eens naar de mogelijkheden bij het Service Centre (reserveringsbureau-cf@ru.nl).

Reserveringen

Reserveren kan via het Service Centre (Campus & Facilities), bij voorkeur via de Self Service voor aanvragen van vergaderzalen en catering of per mail: reserveringsbureau-cf@ru.nl. Als een zaal vrij is kan een reservering à la minute geregeld worden.

Contact

T (024) 363 33 33
reserveringsbureau-cf@ru.nl