Zoek in de site...

Algemeen

Campus & Facilities (C&F) beheert ca. 120 onderwijsruimten, variërend van kleine werkgroepruimte tot grote collegezaal, die door alle faculteiten gebruikt worden. Mediatechniek verleent diensten op het gebied van Audiovisuele (AV) voorzieningen.

De cateringafdelingen verzorgen de maaltijden in de Refter en Het Gerecht en restaurant FNWI, en beheren de horeca-gelegenheden op de campus zoals het Cultuur Café, The Yard, C en het Spinoza DE Café. Ook beheert C&F vergadercentrum en à la carte restaurant Faculty Club Huize Heyendael en vergader- en conferentiecentrum Soeterbeeck.

In Soeterbeeck, landelijk gelegen in Ravenstein, zijn ook overnachtingen mogelijk. Overnachten kan voor een nacht, maar ook voor langere periode. Binnen en buiten de grenzen van de Radboud Universiteit verzorgt C&F catering afgestemd op de wensen van onze opdrachtgevers en gasten.

Verspreid over de campus beheert C&F automaten voor warme dranken, frisdrank en snoep.

De groep Post en Print verzorgt de dienstverlening op het gebied postverwerking en -bezorging en beheert de multifunctionals (voor printen, kopiëren, scannen). Ook de Dictatencentrale en Copyshop zijn onderdeel van de groep Post en Print.

C&F verzorgt de portiersdiensten en voorzieningen als het centraal magazijn en de afdeling logistiek voor transport, verhuizing.
Deze website geeft u een overzicht van de producten en diensten die C&F verzorgt. De producten zijn thematisch ingedeeld: Horeca, Accommodaties, Winkels, Voorzieningen, Printen en Evenementen.

Graag bieden wij medewerkers en studenten van de Radboud Universiteit de juiste oplossing voor hun wensen op het gebied van facilitaire dienstverlening. De randvoorwaarden voor maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn daarbij richtinggevend.