Post

Post & Print handelt in - en externe post af. Medewerkers kunnen hun post** aanleveren bij Post & Print -of op de daarvoor aangewezen locatie in de verschillende gebouwen van de Radboud Universiteit- in een daarvoor bestemde rode tas of label, deze kunt u aanvragen bij Post & Print.

De kosten worden vanaf 2020 op afdelingsniveau doorbelast op basis van historisch verbruik.

Alle post van de Radboud Universiteit wordt verstuurd via PostNL met 48/72 uurs service. Indien u uw poststukken sneller bezorgd wilt hebben, vragen wij u om de poststukken goed gelabeld en gebundeld, met vermelding van 24 uurs service bij Post & Print aan te bieden.

Aanleverschema briefpost

48/72 uur
AANLEVEREN        BEZORGEN
Maandag               Woensdag-Donderdag
Dinsdag                 Donderdag-Vrijdag
Woensdag             Vrijdag-Zaterdag
Donderdag            Dinsdag-Woensdag
Vrijdag                   Dinsdag-Woensdag

24 uur
AANLEVEREN        BEZORGEN
Maandag               Dinsdag
Dinsdag                 Woensdag
Woensdag             Donderdag
Donderdag            Vrijdag
Vrijdag                    Zaterdag

Koeriersdienst
Bij spoedbestellingen binnenland kan Post & Print een koeriersdienst inschakelen, spoedbestellingen voor buitenland moeten worden aangeleverd vóór 15.00 uur met duidelijke vermelding van huisadres en telefoonnummer.

Interne post
Aan de verzending van interne post zijn geen kosten verbonden. Bezorging is binnen 24 uur. Voor interne post zijn doorzendenveloppen beschikbaar. De kosten voor verzending van externe post worden per kostenplaats intern doorbelast.

Mailings
Post & Print verzorgt ook mailings en beschikt over een couverteermachine (voor het automatisch vullen en sluiten van enveloppen). Post & Print verzorgt ook handmatige mailingen (boekjes, enquêtes en dergelijke).

Antwoordnummer
Voor informatie over het gebruik van een antwoordnummer kunt u contact opnemen met Post & Print.

Post die vóór 15.45 uur is aangeleverd bij Post & Print wordt dezelfde dag nog verstuurd. Koerierszendingen dienen vóór 15.00 uur bij Post & Print te zijn.

**Graag het retouradres en naam van de afdeling op uw uitgaande post vermelden (dat kan bijvoorbeeld klein boven het adres van geadresseerde bij gebruik van vensterenveloppen).

Op deze manier kan wanneer post niet bezorgbaar is, deze aan de juiste afzender geretourneerd worden.

D6A-DSC_1590

maandag t/m vrijdag: