Bacheloropleiding Politicologie beste bacheloropleiding in vakgebied volgens Keuzegids

Datum bericht: 24 november 2022

De bacheloropleiding Politicologie is door Keuzegids Universiteiten 2023 benoemd tot de beste bacheloropleiding in het vakgebied. Daarnaast is de Radboud Universiteit benoemd tot tweede brede universiteit. In deze lijst eindigen we met één punt verschil na de eerste plek.

De Keuzegids is een onafhankelijke gids die jaarlijks de bacheloropleidingen en universiteiten beoordeelt op basis van een eigen methodiek. Punten waarop gemeten wordt, zijn onder meer de vakkennis van docenten, de studielast en de kwaliteit van de faciliteiten. De Keuzegids baseert zich grotendeels op de oordelen van studenten in de Nationale Studenten Enquête.

De resultaten zijn te raadplegen op de website van de Keuzegids Universiteiten 2023. Vanaf de campus heeft iedereen gratis toegang.