Alumninetwerk Bedrijfskunde

Het alumninetwerk Bedrijfskunde is een netwerk van afgestudeerde bedrijfskundigen en bedrijfswetenschappers uit Nijmegen. Het bestuur bestaat uit leden van de vakgroep, net afgestudeerden en oudere alumni die samen verschillende activiteiten voor alumni organiseren. Dit kan een lezing binnen jouw vakgebied zijn, een netwerkbijeenkomst of gewoon een gezellige borrel waarbij je herinneringen kunt ophalen met oud-studiegenoten.

Het netwerk ziet veel waarde in de verbinding tussen alumni en huidige studenten. In de praktijk zien we dat alumni pas afgestudeerden op weg helpen door het delen van hun kennis en ervaring zoals bij het Coachcafé of door stages aan te bieden. Ook bij de Bedrijfskundewinkel worden de wensen en behoeften van alumni en studenten met elkaar gecombineerd.

Wil je graag op de hoogte gehouden worden van de activiteiten van het alumninetwerk Bedrijfskunde? Volg ze dan op Facebook of sluit je aan bij de LinkedIn-groep.

Wil je graag iets betekenen voor de huidige studenten en/of jonge alumni? Neem dan contact op via de mail. Hier kun je ook terecht voor vragen en opmerkingen.

Alumninetwerk Bedrijfskunde