Radboud Recharge

Wie op de hoogte wilt blijven van ontwikkelingen in zijn of haar vakgebied, of juist nieuwe terreinen wil verkennen, kan vanaf nu terecht op Radboud Recharge. Dat is een online service en nieuwsbrief waarmee de Radboud Universiteit als eerste universiteit van Nederland haar kennis gemakkelijk toegankelijk maakt voor een breed publiek.

Radboud Recharge

Wat is het?

Radboud Recharge is een nieuwe service van de Radboud Universiteit voor een leven lang leren. Je vindt er onze beste wetenschappelijke verhalen en activiteiten, overzichtelijk op één plek en afgestemd op jouw interesses. Ontdek onder meer boeiende lezingen, interviews met vooraanstaande wetenschappers en verbreed je kennis met tips van succesvolle alumni.

Voor wie is het?

Radboud Recharge richt zich op alumni en andere geïnteresseerden die willen bijblijven op hun vakgebied. Wil je je kennis bijspijkeren en heb je tegelijkertijd interesse in leuke activiteiten, verdiepende lezingen en postacademisch onderwijs? Dan ben je hier aan het juiste adres.

Hoe werkt het?

Via de startpagina ontdek je alle verhalen, activiteiten en cursussen die Radboud Recharge te bieden heeft. Gebruik daarbij de filteropties om het aanbod af te stemmen op jouw interesses. Van robotica en cyber security tot filosofie en recht: er is voor ieder wat wils.

Is het nodig om een account aan te maken?

Radboud Recharge is voor iedereen toegankelijk. Het aanmaken van een gratis account is niet verplicht, maar geeft je wel de optie om je voorkeuren te bewaren. Daarnaast kun je met een account notificaties instellen, zodat je op de hoogte blijft van nieuwe verhalen, evenementen en cursussen die aansluiten bij je interesses. De frequentie van notificaties kun je zelf instellen.