Aanbod stages, traineeships en banen

Career Central

Career Central is de community voor alles wat de universiteit te bieden heeft op het gebied van carrière. Naast je studie, maar ook nadat je bent afgestudeerd. Waar jij hulp kunt vragen aan een loopbaanadviseur of andere afgestudeerden. Waar jij zelf iets terug kan doen voor onze studenten, door hen te helpen in hun carrière en keuzes. Waar je ons aanbod voor nascholing vindt, specifiek voor onze alumni en waar je op zoek gaat naar nieuw Radboud Universiteit-talent.

Je verandert van student, naar een alumnus. We blijven toch graag met je in contact, ook al ben je afgestudeerd. Dat houdt ons scherp en met elkaar verbonden, voor altijd. Dat geldt ook voor contact met oud-studiegenoten of juist met onze nieuwe talenten: we houden elkaar op de hoogte. Zodat jij je Radboud-netwerk kunt onderhouden en zelfs uit kan breiden. Je kunt:

  • Aangeven op welke manier je betrokken wil blijven, van mentorschap tot het geven van een workshop
  • Nieuw aanbod op de arbeidsmarkt ontdekken
  • Je oud-studiegenoten weer eens volgen
  • Leren over wat de universiteit je als afgestudeerde te bieden heeft
  • Nieuw talent werven voor je organisatie op een oordeelloze manier

Het platform is nog nieuw en in ontwikkeling. De komende maanden ontvang je via mail een persoonlijke uitnodiging om een account aan te maken. Ben je nu al enthousiast en wil je alvast meedoen aan de Radboud community? Klik op onderstaande button en ontvang binnen een aantal werkdagen jouw persoonlijke uitnodiging.

Ben je al aangemeld? Log dan in via www.ru.nxus.nl(verwijst naar een andere website).