Alumni coach programma's

Wil je studenten verder helpen in hun carrière door ervaringen uit te wisselen over jouw eigen carrière? En heb je een van de onderstaande opleidingen gedaan? Lees dan verder welke initiatieven er zijn en meld je aan!

Geografie, Planologie & Milieu (GPM) – Alumni coach programma

De opleiding Geografie, Planologie & Milieu is op zoek naar alumni die studenten een kijkje in de keuken willen geven. Dit kun je naar eigen inzicht invullen, wat bij jouw functie en organisatie past. Te denken valt aan het bijwonen van een of meerdere interessante vergaderingen of een werkbezoek op locatie, maar je kunt ook een casus opstellen waar je de student aan laat werken en hem of haar zo in contact brengen met verschillende collega’s en afdelingen. De invulling is helemaal vrij, en er zit ook geen aantal uren aan vast. Meld je aan door te mailen naar simone.haarbosch@ru.nl.

Politicologie – Alumni coach programma

De opleiding Politicologie is op zoek naar alumni bij wie een student een dag mee mag lopen. Jij geeft hier geheel invulling aan. Je kunt je voorstellen dat ze bij een vergadering zitten, meedenken met een project waar je aan werkt, stukken lezen die relevant zijn. Zet ze ook gerust concreet aan het werk. En hopelijk is er tijd voor koffie en lunch, zodat studenten de kans krijgen jou al hun vragen te stellen. Aanmelden kan door te mailen naar polsci.alumni@nsm.ru.nl.

Innovation & Entrepreneurship – Alumni coach programma

Het alumni coach programma faciliteert contact tussen ervaren alumni die hun professionele ervaring willen delen met studenten die aan het begin van hun carrière staan. Je wordt gematcht met een student en samen vullen jullie het coachproces in, er is geen vaste structuur voor. Meld je aan door te mailen naar nanne.migchels@ru.nl.

Marketing – Alumni coach programma

Het alumni coach programma faciliteert contact tussen ervaren alumni die hun professionele ervaring willen delen met studenten die aan het begin van hun carrière staan. Je wordt gematcht met een student en samen vullen jullie het coachproces in, er is geen vaste structuur voor. Meld je aan door te mailen naar nanne.migchels@ru.nl.

Organisational Design & Development (OD&D) – Mentor programma

In het mentor programme van OD&D wissel je kennis en ervaring uit met masterstudenten. Je fungeert als sparringspartner voor de student en krijgt informatie terug over de nieuwste wetenschappelijke inzichten. Wat houdt het programma in? Je bent bij de (online) introductiebijeenkomst, de student loopt een dag met je mee en gaat met je in gesprek en bent van harte welkom bij het afsluitende netwerkevent. Tussendoor heb je naar eigen behoefte contact met de student. Ben je geïnteresseerd? Meld je dan hier aan.

Strategic Human Rescourse Leadership/Management (SHRL) – Alumni coach programma

In het buddy programme van SHRL en wissel je kennis en ervaring uit met masterstudenten. Je fungeert als sparringspartner voor de student en krijgt informatie terug over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en ontwikkelingen op het gebied van HRM en leiderschap. Wat houdt het programma in? Je woont de (online) introductiebijeenkomst bij, de student loopt een dag met je mee en gaat met je in gesprek én je bent van harte uitgenodigd voor de terugkomdag. Tussendoor heb je naar eigen behoefte contact met de student. Ben je geïnteresseerd om als alumnus aan dit programma deel te nemen en heb je inmiddels enkele jaren ervaring in HR? Meld je dan aan  bij Roel Schouteten (roel.schouteten@ru.nl).