Lustrum Faculteit der Managementwetenschappen

De Faculteit der Managementwetenschappen heeft haar dertigste verjaardag uitgebreid gevierd. Dit in het kader van het thema ‘duurzaamheid’.

Op dinsdag 29 mei 2018 verzorgde journalist en antropoloog Joris Luyendijk de aftrap met zijn interactieve college. Hierin werden de meer dan 250 aanwezigen meegenomen naar de momenten waarop zijn wereldbeeld barstte. Op woensdagavond is er flink gefeest door de studenten tijdens Management Madness XL: Futureproof in de stad.

Tijdens het wetenschappelijke Symposium georganiseerd voor relaties, (oud)medewerkers en alumni op vrijdagmiddag 1 juni 2018 waren er interessante lezingen en parallelsessies. Onder andere oud-minister Jacqueline Cramer besprak de vele uitdagingen rondom duurzaamheidsvraagstukken.

De lustrumweek werd afgesloten met een Publieksdag op zaterdag 2 juni 2018 waar iedereen welkom was om diverse korte lezingen, een rondleiding of optredens bij te wonen. De studieverenigingen en studentinitiatieven die zich met het thema bezighouden presenteerden zich op de markt in de hal. Tijdens de afsluitende duurzame barbecue zagen we iedereen genieten van het lekkere eten en de zon en sprongen de kinderen er vrolijk op los op het springkussen.

Lees hier (pdf, 202 kB) een verslag van het symposium.